Meny

Manchester City tok sesongens første tittel

Fernando Torres og Chelsea scoret først, men det var Manchester City og kaptein Vincent Kompany som stakk av med sesongens første tittel på Villa Park søndag. Foto: Eddie Keogh, Reuters/NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chelsea ledet halvveis, men Manchester City kom tilbake og snudde til seier 3-2 i søndagens Community Shield i Birmingham.

Fernando Torres sendte Chelsea foran fem minutter før sidebyttet, men ledelsen ble vanskelig å holde på da Branislav Ivanovic pådro seg rødt kort bare to minutter senere.

Yaya Touré dundret først inn 1-1 tidlig i annen omgang etter en svak klarering. Carlos Tévez sendte så en ball i vinkelen bak Petr Cech, før Samir Nasri fulgte opp med en ny fulltreffer på volley.

Alle City-målene kom i løpet av tolv spilleminutter. Ryan Bertrand reduserte for et Chelsea-lag i undertall med ti minutter igjen

Oppgjøret mellom forrige sesongs ligamester og FA-cupmester ble spilt på Villa Park i Birmingham i stedet for Wembley, som er blitt brukt i OL de siste ukene.

Manchester City startet kampen i en utradisjonell 3-4-1-2-formasjon med Nasri Sergio Agüero og Carlos Tévez med flytende roller lengst framme i banen.

Eden Hazard fikk debuten i en obligatorisk kamp for Chelsea uten å imponere. Den dyrinnkjøpte belgieren var ofte ute etter å få frispark, men så ikke ut til å være venn med dommer Kevin Friend.

Les flere nyheter

Populært