Meny

Sigrids foreldre: – Slipp henne, vær så snill

Arkivbilde av 16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne som har vært savnet siden natt til søndag. Foto: Privat / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foreldrene til savnede Sigrid Schjetne tror datteren kan ha blitt bortført og ber gjerningsmennene melde seg til politiet.

Ingrid Giskegjerde (46) og Tom Schjetne (46) står fram i lørdagens utgave av VG, hvor de retter en personlig oppfordring til dem som eventuelt måtte ha bortført datteren:

– Meld deg, og gjør det i tide. Slipp henne, vær så snill. Det er jo ikke for sent. Du er ingen morder ennå. Det er så stor forskjell på å kidnappe noen og ta livet av noen, sier Giskegjerde.

Paret sier de har tenkt seg nøye om før de valgte å stå fram i pressen. De ønsker å rette en stor takk til alle de frivillige som har deltatt i letingen etter datteren.

– Det er dette som holder oss oppe. Alle som er med. Alle som leter. Den massive støtten. Det har vært helt vilt. Det er ingenting vi kunne forvente. Vi er bare så takknemlige, sier Schjetne.

Les også: - Må ha vært gjerningsmannen

Letingen etter den savnede 16-åringen fortsetter for fullt i helgen, og det er ventet at så mange som tusen frivillige kan komme til å delta i søket.

Sigrid Schjetne ble meldt savnet natt til søndag forrige helg. En leteaksjon ble raskt satt i gang, og noen av eiendelene hennes ble funnet ved en barnehage noen hundre meter fra hjemmet hennes ved Østensjø i Oslo.

Les også:

Søket etter Sigrid trappes opp i helgen

Forvirring om Sigrids Facebook-konto

Nabo meldte fra om bil til politiet

Les flere nyheter

Populært