Mann døde i dykkeulykke utenfor Stavanger

Livet sto ikke til å redde for en mann som ble hentet livløs opp av sjøen etter en dykkeulykke ved Austre Åmøy nord for Stavanger mandag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Den savnede dykkeren ble funnet, og hjerte- og lungeredning ble igangsatt. Mannen ble fraktet til Stavanger universitetssjukehus, men ble erklært død ved ankomst, sier operasjonsleder Victor Jensen i Rogaland politidistrikt til Stavanger Aftenblad.

– Det var minst to personer som dykket sammen, og det var en kamerat som meldte fra om ulykken, sier redningsleder Nils-Ole Sunde ved Hovedredningssentralen (HRS) Sør-Norge til NTB. HRS fikk melding om ulykken klokken 20.20.

Både helikopter og flere båter deltok i søket. I tillegg bisto politi og brannvesen i aksjonen, som ble koordinert av Hovedredningssentralen. En snau time etter at ulykken ble meldt, opplyste politiet til NTB at den savnede mannen var hentet opp i brannvesenets lettbåt.


Les flere nyheter

Personvernpolicy