Åpner lommebøkene på tv

Bilder fra den norske serien finnes foreløpig ikke, men her er den svenske multimillionæren Tobias Lindfors i en scene fra den svenske utgaven. (Foto: Kanal 5/SBS)
Bilder fra den norske serien finnes foreløpig ikke, men her er den svenske multimillionæren Tobias Lindfors i en scene fra den svenske utgaven. (Foto: Kanal 5/SBS)

Åtte millionærer skal infiltrere norsk veldedighet i ny TVNorge-serie.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I 2007 ble britiske «The Secret Millionaire» kåret til beste realityprogram ved Montreux-festivalen. I høst viser TVNorge den norske utgaven av suksessserien.

Les også: Helt perfekt for Gjertsen

Undercover

I «Den hemmelige millionæren» forlater åtte millionærer sin vanlige tilværelse i en uke for å leve inkognito med minimalt med penger i en virkelighet nærmere samfunnets bånnsjikt. Her tar de del i arbeidet ved ulike frivillige organisasjoner, uten at noen kjenner deres rette identitet.

Den blir først kjent når uka er over, og millionærene overrasker menneskene de har møtt med pengegaver som skal underlette veldedighetsarbeidet og realiseringen av nye hjelpeprosjekter.

Les også: Strippeklubb vil stoppe TVNorge-program

Søkelys på forskjells-Norge

- Programmet setter søkelys på de enorme sosiale forskjellene i Norge i dag. Forskjeller som mange ganger er lite synlige, men som i høyeste grad eksisterer, sier programdirektør i TVNorge, Eivind Landsverk i en pressemelding.

Hvilke åtte norske millionærer som deltar i realityserien vil TVNorge ikke si noe om, siden tv-serien ikke er ferdigprodusert.

- Det jeg kan røpe, er at de åtte millionærene til sammen representerer en formue på godt over en milliard, sier Eivind Landsverk i pressemeldingen.

Les flere kultursaker

Les flere nyheter her

Personvernpolicy