Märtha og Ari får ikke leid ut boligen

SLITER. Paret sliter med å leie ut sin bolig i Burudveien i Lommedalen. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
SLITER. Paret sliter med å leie ut sin bolig i Burudveien i Lommedalen. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX

Paret flytter til London i høst, men leieprisen har skremt vekk leietakere. Nå har de fjernet prisantydningen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn tar med seg ungene og flytter til London i høst. Det er imidlertid ikke bestemt hvor lenge eller nøyaktig hvor i London prinsesse Märthas familie skal bo.

Men paret sliter med å leie ut sitt familiehjem i Lommedalen i Bærum. Paret har i lengre tid hatt en prisantydning på hele 45 000 kroner i måneden, men nå har parets eiendomsmegler fjernet prisantydningen.

– Vi fjernet prisen for at det ikke skulle være et absolutt premiss. Prisen ble skjønnsmessige satt til 45 000 kroner i måneden. Det er en relativt høy pris i ytre del av Bærum, så nå får vi se hvor mye markedet er villig til å betale, sier parets eiendomsmegler Jan Herud i Privatmegleren til VGs papirutgave torsdag.

Les også: Nå kan du sove i Märthas seng

Tar med ungene

I tillegg til å fjerne prisen fra annonsen har meglerhuset lagt inn en engelsk tekst for å trekke internasjonale leietakere.

– Vi har kunder fra flere forskjellige land, og på den måten kan de på en enkel måte få informasjon om boligen, sier megleren.

Foreløpig er det bare den nærmeste familien som vet når paret flytter til London. Kongehuset har tidligere bekreftet at parets døtre, Maud Angelica (9), Leah Isadora (7), og Emma Tallulah (3) vil gå på en engelsk skole når de flytter.

Flyttingen vil ikke påvirke prinsessens offisielle plikter i Norge.

– Hun vil pendle til offisielle oppdrag for kongehuset, sa kommunikasjonssjef på Slottet, Marianne Hagen, til VG da det ble kjent at familien skulle flytte.

Les også:

Skifter navn på engleskolen

Märtha Louise og Ari Behn flytter til London

15 prosent tror Märtha snakker med engler

Märtha har solgt englebøker for 30 millioner

Les flere nyheter

Personvernpolicy