Spillanmeldelse

Underholdende lommerusk

Monsters Ate My Condo

Trenger du noe å pusle med i sommervarmen? Vi anbefaler ti av de beste mobilspillene på markedet akkurat nå.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Android:

Monsters Ate My Condo (Android, iOS)

Leiligheter faller ned fra himmelen og angripes av monstre. Din eneste mulighet til å redde skyskraperen din er å kombinere boenheter av riktig farge. Dette gjøres ved å slenge leiligheter du ikke trenger på monstrene. Bare pass på å gi dem riktig enhet; de liker nemlig ikke å spise leiligheter av feil farge.

Cafeteria Nipponica (Android)

Kairosoft slår til igjen, og denne gangen skal du drifte en restaurantkjede. Formelen er nesten den samme som i Game Dev Story, uten at det er noe problem. Mellom møblering, ansettelser, arrangementer og utvikling av nye oppskrifter er det umulig å kjede seg.

iSiege: Nuclear Option (Android, iOS)

«Artillerisjangeren» fra nittitallet lever ennå, og iSiege kombinerer denne med sanntidsstrategi. Prinsippene er meget enkle, men de fungerer godt. Med jevne mellomrom får du sende ut nye enheter: Infanteri, kavaleri eller missiler. Målet er å jevne fiendens base med jorden. Lettfattelig, men utfordrende underholdning.

Shogun: Bullet Hell Shooter (Android, iOS)

De siste årene har den tradisjonelle «shoot'em'up»-sjangeren fått sin renessanse på mobilplattformene. Shogun er blant de beste så langt. Spillet er fullt av hektiske og utfordrende oppdrag. I tillegg vekker den klassiske grafikkstilen gode minner.

Defender II (Android)

Den første Defender-tittelen ble svært populær, og oppfølgeren er like godt utført. Her må du forsvare dine tårn mot stadig større bølger av angripere. Samtidig får du også et stadig større våpenarsenal. Spillet inkluderer også en glimrende flerspillermodus.

iPhone:

Dungeon Village (iOS, Android)

Heltene fra fantasysjangeren trenger også et sted å være mellom toktene. Bygg opp en egen liten landsby for gjennomreisende dragedrepere, med våpen- og rustningbutikker, tavernaer og andre butikker. Send en gjeng med eventyrere ut på oppdrag for å finne sjeldne skatter. Dette spillet byr på flerfoldige timer med underholdning.

Where's My Perry? (iOS, Android)

Husker du fjorårets mobilhit, Where's My Water? Gjengen i Disney klinker til med det som i bunn og grunn er en oppfølger i Phineas & Ferb-drakt. Nye oppfinnsomme hindre og knapper, nye vanntyper å pusle med, og haugevis med kanalgraving venter deg i de 80 splitter nye banene.

New Star Soccer (iOS, Android)

Her er spillet som lar deg leve ut fotballspillerdrømmen. Ikke bare må du spille kampene, men du må også organisere livet utenfor banen slik at både treneren, kjæresten og sponsorene blir fornøyde med resultatene. Et annerledes, men utrolig engasjerende fotballspill.

Beat Sneak Bandit (iOS)

List deg gjennom hertug Klokkefjes' villa i et forsøk på å få tilbake all verdens klokker. Her er hele prinsippet å bevege seg i takt med bakgrunnsmusikken for å unngå å bli oppdaget. Hold takten ved å trykke på skjermen, og kom deg forbi hertugens mange feller.

Ghost Trick: Phantom Detective (iOS)

Du skal hjelpe den gåtefulle figuren Sissel med å finne ut hvorfor han har blitt til et spøkelse. Naviger deg fra gjenstand til gjenstand i dette særegne, underholdende og engasjerende pek-og-klikk-eventyret.

Les også:

Ambisiøst rollespill i «The Last Story»

«Mass Effect 3» er et storslått romepos

Asura's Wrath: Helsprøtt japansk blandingsprodukt


Les flere nyheter

Personvernpolicy