Garbage-sanger drapstruet på Twitter

DRAPSTRUET: Shirley Manson, vokalist i bandet Garbage, har fått flere hundre trusler mot seg på nettssamfunnet Twitter den siste tiden. Nå frykter stjernen for sitt liv. Arkivfoto: Matt Sayles (AP Photo)
DRAPSTRUET: Shirley Manson, vokalist i bandet Garbage, har fått flere hundre trusler mot seg på nettssamfunnet Twitter den siste tiden. Nå frykter stjernen for sitt liv. Arkivfoto: Matt Sayles (AP Photo)

Shirley Manson, frontfigur og vokalist i Garbage, har mottatt flere anonyme drapstrusler på Twitter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå jakter politiet på en eller flere gjerningspersoner som har kommet med støtende meldinger til musikeren. Ifølge musikkavisen NME, dreier det seg om flere hundre støtende meldinger, der flere er direkte drapstrusler.

«En utro heks med telepatevner»

Shirley Mansons manager Paul Kremen har blitt tvunget til å kontakte politiet i bandets hjemby Los Angeles etter at en bruker som opererer under aliaset @Gunn2urhead - og som er registrert på navnet Ray Gunn – hevder at Garbage-sangeren både er utro med hennes mann, at hun er en heks og at hun driver med telepati.

En av meldingene signert @Gunn2urhead lyder: «EVERY NIGHT AND DAY SHE'S MESSING WITH ME!!! CAN'T TAKE NO FOR AN ANSWER!!!"(...) "SO YOU WANT TO KILL YOU OR MYSELF?».

Les også: Journalist fikk drapstrussel på faks fra Albania

En annen melding rettet mot Manson signert samme avsender, har en enda kvassere ordlyd: «IM GONNA KILL U BITCH!!!!!!!».

Tar truslene på alvor

Paul Kremen har nå anmeldt forholdet, som han beskriver som «cyberstalking», til Los Angeles-politiet, som har begynt å etterforske saken for å spore opp hvem som skjuler seg bak det anonyme aliaset.

Les også: NRK-par ble bundet, drapstruet og ranet mens de sov

Mansons advokat uttaler seg på vegne av stjernen, og understreker at truslene blir tatt på alvor:

- Hun har sagt at hun er ordentlig redd, for både egen og for familiens sikkerhet, som følge av truslene som har kommet, volumet av dem og de mange «sprøe» meldingene som har haglet mot henne. Hun har aldri tidligere i karrieren vært utsatt for noe lignende, i hvert fall ikke på dette nivået. Hun er fryktelig redd og ønsker at politiet bruker ressurser på å etterforske saken for å komme til bunns i hvem som står bak.

Les også: Jente dømt til samfunnsstraff for å ha drapstruet lærer

Comeback

Det har i mange år vært stille rundt Garbage, som hadde sin storhetstid på 1990-tallet. I mai i år kom de tilbake i rampelyset, da bandet ga ut sitt femte studioalbum «Not Your Kind Of People» - deres første på syv år.

Les også:

Viggo Kristiansen tiltalt for drapstrussel

Gerd-Liv Valla drapstruet

Drapstrussel mot Göran Persson

Les flere kultursaker


Les flere nyheter

Personvernpolicy