Kvinne (19) alvorlig skadd i trafikkulykke

En 19 år gammel kvinne er alvorlig skadd etter en ulykke med en firehjuling på Ål i Hallingdal søndag morgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den skadde kvinnen er fra Hallingdal og ble ifølge politiet kjørt fra ulykkesstedet til Oslo universitetssykehus i en vanlig ambulanse fordi det ikke var luftambulanse tilgjengelig. Sykehuset betegner skadene hennes som alvorlige.

Ulykken skjedde ved Skolekrysset i Ål. Politiet fikk melding om hendelsen like før klokken 5.30 søndag morgen. To andre personer ble lettere skadd i ulykken.

– Det var fire personer på firehjulingen som kjørte av veien. En falt av i starten og er uskadd. Det er ikke avklart hvem som kjørte. Vi vil rutinemessig ta blodprøve av alle involverte, sa operasjonsleder Lars Kristian Evensen i Nordre Buskerud politidistrikt til NTB tidlig søndag formiddag.

Les flere nyheter

Personvernpolicy