En savnet etter brann i Sveio

Brannmannskaper i arbeid med å slukke brann i et  bolighus i Sveio i Sunnhordland lørdag ettermiddag. To personer er savnet etter brannen. Foto: Tor André Johannessen (NTB scanpix)
Brannmannskaper i arbeid med å slukke brann i et bolighus i Sveio i Sunnhordland lørdag ettermiddag. To personer er savnet etter brannen. Foto: Tor André Johannessen (NTB scanpix)
Artikkelen fortsetter under annonsen

En person er fortsatt savnet etter en brann i et bolighus i Sveio i Sunnhordland lørdag ettermiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Bolighuset var overtent da brannmannskapene kom fram til stedet like etter klokken 14.30.

Tre personer bodde i huset, og politiet har fått kontakt med to av de tre. Den første personen ble gjort rede for ikke lenge etter brannen. Den andre fikk de kontakt med tidlig på kvelden.

– Vi fant en av de to savnede i fin form i byen, sier operasjonsleder Torgeir Stødle i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til NTB.

Brannmannskaper har søkt gjennom deler av huset, men ikke gjort noen funn.

– Røykdykkere har vært inne i huset, men har ikke funnet noen ennå. Vi har ikke gravd, bare søkt oppå brannrestene. Gulvet er ødelagt, og det er skummelt å gå på, sier fagleder brann Egil Haugsgjerd i Sveio brannvesen til Bergens Tidende.

Nye søk vil ikke bli gjort før søndag. Huset er sterkt brannskadd, og brannvesenet vurderer det som sannsynlig at det kan rase sammen.

Et vitne har opplyst til politiet at han så den tredje mannen forlate huset før det begynte å brenne, men dette er ikke bekreftet, skriver avisen.

Les flere nyheter