Mens vi venter på avspark

Tyske fans feirer seieren over Hellas. Foto: EPA
Tyske fans feirer seieren over Hellas. Foto: EPA
Artikkelen fortsetter under annonsen

Under utslagsrundene kan ventetiden fram mot kampen bli lang. Her følger et knippe smilehull mot ventesyken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fotballspillere som cowboyer har vi sett før. Duellen mellom David Beckham og Iker Casillas forteller i det minste en historie, men det er mer usikkert hva Manuel Neuer, Mezut Özil og Nutella har å gjøre med cowboyer å gjøre.

Denne har vi omtalt før, men tar den med igjen: Thailandske barn synger til ære for Irlands beste menn.

Angela Merkel overvar Tysklands kvartfinale. Her har irske RTE hatt det morsomt på bekostning av grekerne med en fiktiv annonsering fra Merkel.

Mario Balotelli omtales som både geni og en plage. Det som er sikkert er at han med jevne mellomrom gir seerne noe å smile av. Hvem husker ikke Balotellis kamp mot overtrekkstrøya ? Under EM var det derimot en sko som var til irritasjon for italieneren og til glede for seerene.

Store mesterskap handler om mål, ære og å vise frem sin nye sveis. Den brasilianske Ronaldo satte sitt merke på VM i 2002 med en trekant fremst på hodet , mens Portugals Abel Xavier stadig vekk dukket opp med nye hårvarianter. Balotelli har til EM valgt en tynn stripe midt på, men her kan du se hvordan super-Mario ville sett ut med både stor afro og langt glatt hår.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Hvis du ikke har fått nok av hår: Vær så god, dette galleriet bør stille behovene.

Tyskland overbeviste med å score fire mot Hellas i kvartfinalen. Like god kontroll utviser ikke Bastian Schweinsteiger i denne snutten. En skulle tro fotballspillere med sine fysiske ferdigheter skulle klare å sitte stille på en stol, men den gang ei.

Vi holde oss i den tyske troppen. Tyskland har opp gjennom årene blitt beskyldt for å være et maskineri uten den store underholdningsverdien. Se disse 31 sekundene og se om du fortsatt mener tyskerne ikke er underholdende.

I dag 23. juni feirer nordmenn at det er 14 år siden vi slo Brasil i Marseille . Samtidig fyller en ekte legende år: Zinedine Zidane. Denne videoen sier mer enn nok om en av Europas beste spillere gjennom tidene.

Les alt om EM

Les flere nyheter