Mann pågrepet for seksuelle handlinger mot barn

Artikkelen fortsetter under annonsen

Skal ha utsatt flere barn for seksuelle handlinger. Politiet ber foreldre ta kontakt om de mistenker noe uvanlig med deres barn.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

En mann i 30 årene er pågrepet, mistenkt for seksuelle handlinger mot barn.

Etter at politiet mottok en henvendelse i forrige uke gikk de til pågripelse av mannen, som nå er siktet for å ha utført seksuelle handlinger mot flere barn i sitt eget hjem.

– Vi fikk inn en melding om at en gutt var blitt utsatt for en seksuell handling i hjemmet til den samme mannen og pågrep han sist lørdag, sier Geir Kristiansen, kriminalsjef i Østfold politidistrikt, til Moss Avis.

Tror det er flere ofre

Mannen har blitt varetektsfengslet med brev- og besøkskontroll i fire uker. Politiet kan ikke si hvor mange barn som kan ha blitt utsatt for overgrepene.

- Vi har på nåværende tidspunkt ikke oversikt over antallet fornærmede.

Politiet ser svært alvorlig på saken, og ber foreldre ta kontakt dersom de mistenker at deres barn kan ha vært utsatt for overgrep.

Bekymringsmeldinger

Ifølge Moss Avis skal det ha vært flere barn på mannens addresse på fritiden. Kommunalsjef Bjørn Olavesen i Moss kommune melder at både barnevernet og kommune har sendt inn bekymringsmeldinger de siste månedene.

Mannen skal ikke være en tidligere kjenning av politiet.

Les flere nyheter