Mysterium hvorfor mann trolig skjøt sine tre barn

Artikkelen fortsetter under annonsen

En 33 år gammel kvinne fant mandag kveld sin mann og tre av parets barn døde i et uthus i Påmark i Satakunta sørvest i Finland. Politiet tror faren har skutt alle sammen, men har foreløpig ingen ideer om hvorfor.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet, som ble varslet klokka 20.30 mandag kveld, antar at faren først har skutt sine barn og deretter seg selv. Småbarna som ble drept, er et tvillingpar på fem år og ei jente på tre år.

Moren hadde vært borte på et slektsbesøk og hadde sitt yngste barn med på turen. Da hun kom hjem med spedbarnet, fant hun de andre døde i uthuset på familiens gård.

Politiet tror drapene skjedde mandag kveld. Mannens foreldre, som bor på den samme gården, skal ha sett familien tidligere på dagen.

Den 38 år gamle faren hadde et lovlig jaktvåpen, men drapene ble utført med en pistol som tilhører en slektning. Pistolen ble oppbevart i et felles våpenskap.

Hva som kan ha vært mannens motiv, var tirsdag fortsatt et mysterium. Moren har ikke vært i stand til å oppgi noen mulig motiv. Det er foreløpig ikke funnet noe selvmordsbrev, og familien hadde ingen kjente økonomiske problemer eller ekteskapsproblemer. Politiet vet heller ikke om kriminelle handlinger eller familievold. Moren og de nærmeste slektningene har fått krisehjelp.

Les flere nyheter