VestfoldTruet politiet med hagle

Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter å ha truet en politipatrulje i Larvik med hagle natt til mandag, kjørte mannen rett inn i en politibil før han stakk av. Mannen er fortsatt på frifot.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– En politipatrulje melder at en person har truet dem med et våpen. Samme person hadde også kjørt på politibilen slik at det ble store skader på bilen. Inne i politibilen befant det seg også en kvinne, sier operasjonsleder Anne Meyer i Vestfold politidistrikt til Østlands-Posten.

Politipatruljen var ute på et annet oppdrag da de tilfeldigvis kom over en svart Mercedes som sto parkert ved Steinriket på Tjøllingvollen, mellom Sandefjord og Larvik. Patruljen oppfattet sjåførens oppførsel som mistenkelig, men ble truet med hagle da de nærmet seg bilen, melder NRK.

Les også: Overga seg natt til tirsdag

– Tjenestemennene kom seg i sikkerhet ut av bilen. Like etter ble patruljebilen torpedert av den svarte Mercedesen, som så forsvant fra stedet, opplyser Meyer.

Meyer forteller at bilen også hadde kjørt på en lastebil samt kjørt over noen gravstøtter som var lagret på stedet, opplyser operasjonsleder.

Ingen personer ble skadd, men politibilen ble påført store skader. Mannen var fortsatt på frifot mandag morgen. Politiet ber publikum om å melde fra dersom de ser en svart Mercedes ML som har store skader.

Les også :

Nordmann mistenkt for drap i Thailand

Politiet følger Oslo-gjengene

Les flere nyheter