Canadisk politi vil sjekke parteringsdrap i USA

Canadiske Luka Rocco Magnotta (29) ble mandag pågrepet i Berlin i Tyskland. Han er mistenkt for å ha drept den 32 år gamle kinesiske studenten Jun Lin i Montreal. Bildet er tatt etter pågripelsen i Berlin. Foto: Reuters / NTB scanpix
Canadiske Luka Rocco Magnotta (29) ble mandag pågrepet i Berlin i Tyskland. Han er mistenkt for å ha drept den 32 år gamle kinesiske studenten Jun Lin i Montreal. Bildet er tatt etter pågripelsen i Berlin. Foto: Reuters / NTB scanpix

Politiet i Montreal sier det vil innhente opplysninger om en drapssak i USA hvor et lik ble funnet partert i Los Angeles i januar.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Luka Rocco Magnotta, som er mistenkt for å ha drept en kinesisk student i Montreal, for så å partere liket og sende kroppsdeler til flere mottakere, var på USAs vestkyst da drapet i Los Angeles ble begått, opplyser politiet i Montreal.

Det er foreløpig uklart om Magnotta også var innom Los Angeles på turen, sier polititalsmann Ian Lafreniere.

Les også: Kroppsdeler sendt til skoler i Canada

De canadiske etterforskerne vil nå ta kontakt med politiet i Los Angeles for å innhente opplysninger om drapet på 66 år gamle Hervey Medellin. Hans avskårne hode, hender og føtter ble funnet i en park i Los Angeles i januar.

– Vi vet at vår mistenkte var en person som reiste mye. Vi forsøker nå å gå opp ruten hans og se hvor han har vært. Det er ikke enkelt, sier Lafreniere.

Magnotta er nå i varetekt i Tyskland. Han ble pågrepet i Berlin mandag etter å ha flyktet fra land til land.

Les flere nyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden