Nå er hun dyrenes dronning

Kake: Lemurene fikk nyte kake i anledning dronningens diamantjubileum. Foto: All Over Press

Dyrene fra Afrika droppet alt de hadde å gjøre for å feire diamantjubileet til dronning Elizabeth.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Både lemurene, silkeapene, elefantene og papegøyen ved Woburn Safari Park i Storbritannia feiret dronningen slik bare de kan. Med flagg, masker, kake og ablegøyer viste de at selv om de har emigrert fra Afrika, er dronning Elizabeth også dyrenes dronning.

Se også: Dronningen må dele med kamel

I disse dager feirer dronningen 60 år på tronen og har diamantjubileum. Ikke nok med hyllesten fra dyrene i Woburn, dronning Elizabeth har også blitt feiret med storslagen elveseilas , popkonsert og mye mer. Et lite skår i gleden var det nok da dronninggemal prins Phillip ble sendt på sykehus med urinveisinfeksjon.

Se bildeserie øverst i artikkelen.


Les flere nyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden