Jente funnet hengt i tre - politiet mistenker drap

Svensk politi mistenker at noen har drept den 17-årige jenta som ble funnet hengt i et tre i Stockholm torsdag. Foto: ROGER VIKSTRÖM / SCANPIX
Svensk politi mistenker at noen har drept den 17-årige jenta som ble funnet hengt i et tre i Stockholm torsdag. Foto: ROGER VIKSTRÖM / SCANPIX

Svensk politi mistenker at det kan ha skjedd noe kriminelt etter at en jente (17) ble funnet hengt i et tre.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er slått full drapsalarm i Sverige etter at en 17 år gammel jente ble funnet hengt i et skogsområde i Skärholmen sør for Stockholm torsdag.

Politiet trodde først det dreide seg om et selvmord, men etter nærmere undersøkelser mistenker politiet at det kan dreie seg om et mord, skriver Aftonbladet.

– Det finnes omstendigheter som gjør at vi antar at det kan ligge noe kriminelt bak, sier en av etterforskerne til den svenske avisen.

Politiets teori er at noen kan ha drept jenta og så forsøkt å kamuflere drapet som et selvmord.

Jentas foreldre er sikre på at det ikke dreier seg om et selvmord.

– Hun var en sterk og glad jente, sier faren til Aftonbladet.

Ifølge faren er han overbevist om at datteren må ha blitt drept, og han ber innstendig alle som vet noe om å ta kontakt med politiet.

– Hun var en veldig glad person. Hun var aldri lei seg, og jeg kan ikke tenke meg at hun skulle ønske å ta livet sitt, sier en venn av 17-åringen.

Fredag gjennomførte politiet tekniske undersøkelser på åstedet. Etterforskere kartlegger også jentas liv og bekjentskapskrets samt søker med hunder etter spor i området.

Den døde jentas kropp har blitt fraktet til rettmedisinere i Solna for å finne dødsårsaken..

Det var en privatperson som oppdaget kroppen til 17-åringen i et skogsparti ved en skole torsdag morgen.

Les flere nyheter her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden