Meny

Senatorer: På tide å væpne syriske opprørere

De amerikanske senatorene John McCain og Joseph Lieberman poserer med den malaysiske utenriksministeren Anifah Aman (i midten) under sitt besøk i landet denne uken. Foto: Bazuki Muhammad / Reuters / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De amerikanske senatorene John McCain og Joe Lieberman oppfordrer til bevæpning av opprørerne i Syria.

– Det er på tide å handle. Det er på tide å gi den syriske opposisjonen våpen til å forsvare seg. Det er ikke en rettferdig kamp, sier republikanske McCain til journalister i Malaysias hovedstad Kuala Lumpur, hvor han og hans uavhengige kollega Lieberman, blant annet møter statsministeren.

Under samtalene med ministeren gjorde senatorene det klart at de følte sinne og avsky over oppførselen til Syrias president Bashir al-Assad og over massakren av uskyldige i Houla forrige helg, der 108 mennesker ble drept ifølge FN-observatørene i landet.

Les også: Annans nestleder nektes adgang til Syria

Dissidenter, desertører og terrorister

Vitner i Houla: Mange ble likvidert av milits

Nok et angrep mens Sikkerhetsrådet sitter i møte

Les alt om uroen i Syria

Les flere nyheter

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært