Væpnet politiaksjon i Holmestrand

Politiet pågrep onsdag ettermiddag en 32 år gammel mann på Holmestrand jernbanestasjon. Mannen hadde politilignende klær og man trodde han var bevæpnet

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter at det kom inn melding klokka 15.55 om at en person med politilignende klær og et våpen i et hylster på låret var blitt sett på stasjonen, bevæpnet politiet seg, stanset togtrafikken og ba publikum om å holde seg unna området.

Først ble det meldt at 32-åringen, som er fra Sandefjord, hadde gått på toget i retning Tønsberg og politiet gjorde seg klar til å pågripe ham der. Deretter ble det meldt at mannen på ny befant seg på Holmestrand stasjon.

Våpenet viste seg å være en sølvfarget pistolkopi, opplyser operasjonsleder Kjell Indahl i Vestfold politidistrikt.

Les flere nyheter

Personvernpolicy