– Altinn er et fantastisk system

SNAKKER UT: Konsernsjef Grethe Viksaas i Basefarm tror ikke at selskapet har tapt noe på Altinn-kollapsen. Foto: Håkon Jacobsen
SNAKKER UT: Konsernsjef Grethe Viksaas i Basefarm tror ikke at selskapet har tapt noe på Altinn-kollapsen. Foto: Håkon Jacobsen

Etter at Altinn kollapset for andre år på rad, ble sjefen i Basefarm, Grethe Viksaas, takket for god markedsføring.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Grethe Wiksaas (54)
  • Konsernsjef i Basefarm
  • Sivilstand: Samboer, to voksne døtre og to barnebarn (1 og 4 år)
  • Utdanning: Medisinsk laboratorieingeniør og cand. scient. i informatikk fra Universitetet i Oslo
  • Karriere: Medisinsk laboratorieingeniør på Aker sykehus, programmerer og senere prosjektleder i Norsk Data, lederstillinger i Cinet, Ericsson og Scandinavia Online, SOL. Startet sammen med syv mannlige kolleger it-selskapet Basefarm i 2000.

Basefarm

  • It-selskap som spesialiserer seg på drift av virksomhetskritiske internett-tjenester.
  • Eies med 72 prosent av Reiten & Co. Capital Partners, resten eies av medarbeiderne.
  • Rundt 260 ansatte i Norge, Sverige og Nederland.

– Nei, jeg har ikke sendt Kenneth blomster, sier Basefarm-sjef­ Grethe Viksaas (54).

Hun smiler. Til tross for at vi snakker om den mest offentlige kollapsen selskapet hennes har opplevd. For andre år på rad kollapset den offentlige nettportalen Altinn da selvangiv­elsen ble lagt ut.

Over natten ble Oslo-mannen Kenneth kjent i hele Norge. Inntil 2000 nordmenn rakk å se personlige opplysninger om Kenneth før systemet ble tatt ned i to og et halvt døgn.

«Komplett skandale», sa Frp–politiker Ulf Leirstein, mens næringsminister Trond Giske mente det var «ekstra uholdbart» at personlige opplysninger kom på avveie.

Og midt oppi det hele sto Grethe Viksaas, konsernsjef for Basefarm, som har ansvar for å drifte Altinn.

Les mer: Altinn avsløres i hemmelig rapport

Her stoppet Altinn

Uunnværlig

Viksaas var med på å starte Basefarm, som siden begynnelsen i 2000 har hatt ett eneste, klart forretningskonsept: Å drifte virksomhetskritiske internettjenester.

Eller sagt med andre ord: Basefarm er selskapet som drifter de tjenestene som ikke kan gå ned, tjenestene som må være i gang tjuefire timer i døgnet, syv dager i uka, for blant annet selskaper som Norwegian og Dagbladet. Og så skjer dette.

Likevel er ikke konsernsjefen synderlig bekymret for hvordan krasjen påvirket selskapet, der hun sitter på et anonymt sjefskontor i Basefarms store, nye lokaler i Nydalen.

Åpen linje

– Det at det var sikkerhetshull, det var kjempe­alvorlig. Men dataene som kom ut om Kenneth... Det var ikke så mye mer informasjon enn det de samme avisene legger ut i skattelistene, sier Viksaas.

– Men det må være tøft å få en slik offentlig kollaps, når hele forretnings­ideen deres dreier seg om å sikre kontinuerlig drift?

– Ja, på en måte. Men samtidig er dette en del av gamet. Og jeg tror at de som vet noe om drift av it-systemer, vet å verdsette en god håndtering av en feilsituasjon, sier Viksaas.

Hun snudde foran portene til sikkerhets­kontrollen på Gardermoen da det ble klart hvor alvorlig feilen var.

Sammen med Basefarms­ norges­sjef Bjart Kvarme valgte hun en åpen linje for å informere media, i motsetning til Altinn-utvikler Accenture.

– Vi hadde et allmøte etterpå der vår salgs­direktør takket Bjart og meg for veldig god drahjelp i markedsføringen.

– Ja?

– Vi blir jo synlige. Og de som kjenner til at datamaskiner går i stykker, og forstår hva det krever å finne ut av det, blant dem har vi heller vunnet enn tapt på saken, sier Viksaas.

– Utenfra ser det ikke bra ut?

– Det kan være at mannen i gata, i den grad han husker Basefarm i det hele tatt, tenker at det ikke var så bra. Men jeg tror ikke vi har tapt noe på det. Og det er også en av grunnene til at vi har ønsket å være åpne, si ting som det er. Da blir man også troverdig i andre situasjoner, sier Viksaas.

Ingen sjefsplaner

Åpen og ekte. Slik blir Viksaas beskrevet av medarbeidere. En sjef som slett ikke hadde noen planer om å bli sjef.

Den skoleflinke jenta valgte en sikker utdanning som medisinsk laboratorie­ingeniør. Men da jobben på Aker sykehus ble for ensformig, tok hun matte og statistikk på universitetet for å bli lektor.

Det førte til hovedfag i informatikk.

Derfor visste hun også hva Altinn–feilen dreide seg om da den ble oppdaget – en feil i en hardwarekomponent levert av en amerikansk underleverandør.

– Er «lastbalanserer» blitt et fyord for deg nå?

– Nei da, på ingen måte, sier Viksaas. En kjapp forklaring: Lastbalansereren skal fordele trafikken mellom serverne og mellomlagre informasjon mange brukere skal ha. Mellomlagringen hadde en tidligere uoppdaget feil, som gjorde at Kenneths data ble synlige.

Slaktet i rapport

Altså en feil som ikke direkte kan knyttes til det tidvis utskjelte Altinn II, som kostet staten en milliard kroner å utvikle. Men kritikken mot systemet har vært beinhard.

En tidligere hemmeligstemplet Veritas-rapport som Teknisk Ukeblad avslørte i mars, varslet at Altinn var for dårlig testet, hadde kapasitetsproblemer, og hadde hatt betydelige feil.

Likevel vil regjeringen at Altinn skal bli selve grunnmuren i en fulldigital offentlig sektor.

– Er Altinn et bra nok utgangspunkt for en sånn satsing?

– Ja, jeg tror det. Men nå er jeg på et område andre kan mye bedre enn meg, sier Viksaas, lener­ seg tilbake og krysser armene. Hun er forsiktig med å kommentere rammevilkår rundt Altinn, som er Basefarms største kunde. Men hun mener mye av kritikken har vært urettferdig.

«Fantastisk system»

– Altinn er et fantastisk system.

– Du mener det?

– Ja, jeg mener virkelig det. Det gir en veldig effektivisering for bedrifter å samle all informasjonen som skal til forskjellige etater. Da skulle man gått til andre land og sett hva bedrifter må gjøre der. Men det er klart at problemene rundt innleveringen av selvangivelsen har ikke vært bra.

– Og hvor stor del av ansvaret har Basefarm for de problemene?

– Nei, det vil jeg ikke uttale meg om. Det er et prosjekt der alle involverte først og fremst har vært fokusert på å få til å virke, sier Viksaas.

En ting er hun likevel tydelig på: Basefarm er stor nok til å drifte et slikt system.

– Ja, absolutt. Vi er nok Nordens største miljø på drift av virksomhetskritiske internettjenester, sier Viksaas.

Les også: 35 mill for å fikse Altinn

Nå kommer de elektroniske skattekortene

Dataingeniørene er for dyre

Stor vekst

På 12 år har selskapet vokst til nesten 260 medarbeidere i Norge, Sverige og Nederland. Siden Viksaas og syv andre gründere startet selskapet, har omsetningen vokst fra tre millioner kroner til 330 millioner kroner i fjor.

Det var ingen selvfølge. De startet akkurat da dot.com–bobla brast.

Suksessoppskriften? Et klart forretningskonsept – og at selskapet sa nei til masse kunder.

– Jeg husker vi hadde en skikkelig fight med en tidligere styreformann en gang, fordi jeg sa at vi ikke skulle gi et tilbud til NRK. De hadde feil teknologi. «Dette kan vi ikke noe om,» sa jeg. Vi er fortsatt uenige om det, men er gode venner.

– Du var tøff?

– Ja, for jeg så at hvis vi tok på oss for mange forskjellige ting, ville vi ikke klare å skalere. I dag har vi store kunder som er forskjellige på mange måter, men det er mange felleskomponenter i bunn, sier Viksaas.

Samler gode folk

Flere av dem som startet Basefarm kom fra Sol, der Viksaas hadde ledet en avdeling for utvikling og drift. Det var aldri noen tvil om at hun skulle ha lederjobben i Basefarm.

Men likevel har hun aldri følt seg som den fødte leder.

– Nei, det tror jeg ingen er. Til å begynne med tenkte jeg at en lederstilling handler om å være flinkere enn andre, det gikk veldig fort over. Man får ikke tid til å jobbe med faget når man er leder. Derfor samler jeg på gode folk, sier Viksaas.

– Hvor viktig er hovedfag i informatikk når du er sjef her?

– Det tror jeg faktisk er ganske viktig, jeg tror jeg snakker mye bedre med teknikerne fordi jeg snakker samme språket. Men du kan lede en organisasjon som dette uten hovedfag i informatikk. Og du kan definitivt være en elendig leder med hovedfag i informatikk, sier Viksaas.

Det var ikke mange andre damer på lesesalen da hun tok hovedfaget. Men å jobbe som kvinnelig toppleder i en mannsdominert bransje har hun opplevd som bare positivt.

– Jeg tror det bare er fordeler, man stikker seg ut. I Basefarm har vi mange kvinnelige ledere. Ingen er kvotert inn, sier Viksaas.

– Hvordan får man inn flere kvinner i it-bransjen?

– Jeg har ikke noe sesam sesam-svar. Jeg opplever at både kvinner og menn jobber her fordi de har innmari lyst til å skape noe bra sammen.

Les også: Slik når kvinner toppen

Er dette den nye Statoil-sjefen?

– Vi får snart en kvinne på toppen

Vil ta verden

Akkurat nå handler det om å ekspandere, først i Nederland, der Basefarm kjøpte et selskap i fjor.

Viksaas har brukt de siste fire månedene på å pendle ukentlig til Amsterdam for å bygge bedriften.

– Det skal være et brohode mot Europa.

– Dere vil ta over Europa?

– Ja, og verden. Vi skal bare ta en bitteliten flik av Nederland først.

Skaperfølelse

Innimellom reisingen klarer hun å lure inn turer til sin norske samboer, som for tiden har bostedsadresse i Berlin.

Hun prøver også å presse inn tid til resten av familie og to små barnebarn. Det er travelt, men bra.

– Det er jo fantastisk morsomt da, å se at det noen andre og jeg startet lever sitt eget liv. Det er noe med skaperfølelsen... At ting går av seg sjøl, selvfølgelig med kjempeinnsats fra de som jobber her, sier Viksaas.

Som likevel innrømmer at hun gruer seg til selvangivelsen neste år.

– I begge de to siste årene har det vært store problemer, det er ikke noe stas. I år lå det an til å bli ganske ålreit før Kenneth dukket opp på banen, sier Viksaas.

Men hun tror det går bra, føler de har lært mye av utfordringene som har vært.

– Og vi blir ikke store hvis vi bare gjør de små, enkle tingene.

Les også: Her er Norges største it-selskap

Slik skal Norge selges til verdens it-giganter

It-gigant stopper pendlerne

Bygger senter for å sikre Altinn

Les mer om teknologi i ABC Nyheter

Altinn trenger mer penger

Regjeringen satser alt på Altinn

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
22:06 Mann påført stikkskader i Oslo21:37 20 leger fratatt retten til å sykemelde21:25 Trump inviteres til Pyongyang20:55 Netanyahu lover å annektere bosetningene20:31 – Satellitt-foto tyder ikke på angrep fra Jemen20:20 Arbeidstilsynet kritiserer Riksrevisjonen for brudd på arbeidsmiljøloven20:14 Bier forsinket fly med statsråd i flere timer20:09 Medier: Schumacher utskrevet fra sykehus19:45 Cathrine Winnes er første kvinne i graven19:42 Norge eneste land uten kandidat til Nordisk Råds miljøpris19:14 Mann mistenkt for drap på fire kvinner i Florida19:04 Dansk skattekrav på 1,2 milliarder kroner mot Nordea18:57 Mann funnet død under traktor i Bø i Vesterålen18:04 De døde hviler ikke i fred: – Armene bevegde seg betydelig17:21 Johnson droppet pressekonferanse med Luxembourgs statsminister17:02 Venstre åpner for samtaler med MDG i Oslo16:37 Saudiarabisk talsmann: – Alt tyder på at våpen fra Iran ble brukt i helgens angrep16:21 Ung motorsyklist alvorlig skadd i ulykke i Moss16:16 De Gea forlenget med United16:04 Elgjeger dømt til fengsel for å ha skutt ulv15:50 15–20 personer eksponert for gass på legesenter i Kristiansand15:37 Om fylkestingsvalget var stortingsvalg ville det blitt rødgrønt flertall15:34 Messi kan sesongåpne mot Dortmund15:14 Sterke reaksjoner mot Høyre-kritikk av klimaforliket - taus Elvestuen14:45 – Flytt kvinner ut av byen så de kjeder seg og får masse barn14:43 Politivarsler i Bergen har saksøkt staten14:36 Rajas «brun propaganda»-utspill følges opp i Frp14:34 Signalfeil førte til innstilte tog nord for Oslo14:11 Iranske medier melder at Iran har beslaglagt et tanksskip med dieselolje14:10 Långiverne sier ja til Norwegians gjeldsplan14:07 25 hus evakueres etter jordras i Nittedal13:59 Odense dropper plan om «Kim Larsens plass»13:36 Ho Chi Minh-byen vil ikke lenger ha hund på menyen13:32 Tre personer mistenkt for tortur av migranter pågrepet i Italia13:05 Åtte nye meldinger om syke hunder12:58 Dale vil ha slutt på parkeringskaos for elsparkesykler12:54 Skyting: Norsk EM-medalje i Italia12:53 FN: Rohingyaene i Myanmar risikerer folkemord12:44 Russland utplasserer nytt rakettforsvarssystem i Arktis12:17 Tutta får toppkarakter etter Solheim-triumfen: – Enkelt og greit legendarisk12:08 Bygninger i Nittedal evakuert etter jordras12:08 Åtte nye meldinger om syke hunder11:56 Bygninger i Nittedal evakuert etter jordras11:29 100 sauer tatt av flom i Surna og beboere isolert i Trøndelag11:13 EU tilfreds med russisk overgang fra dollar til euro11:12 Berge ute av VM, OL-toget ikke gått11:03 Stor forskjell på hvor robuste kommunene er om katastrofen inntreffer10:48 Netanyahu lover å annektere samtlige bosetninger10:33 Toåring som falt i elva utenfor livsfare10:33 Ødegaard om drømmemålet: – Det var galskap i det øyeblikket10:23 Storstreik i amerikansk bilindustri10:17 Politiet i Hongkong forsvarer bruken av skarpe skudd10:03 Evakuerte i Olden får flytte tilbake10:02 Hovland nærmer seg golfens topp 10009:48 Erdogan tar imot Putin og Rouhani for å diskutere Syria09:46 Zlatan etter hattrick: – Jeg er nok den beste i MLS noensinne09:45 Johnson og Juncker møtes til arbeidslunsj09:42 Oljeaksjer stiger kraftig etter historisk prishopp08:51 Uværet skaper trøbbel på Vestlandet08:34 Mange veier og fergeforbindelser stengt på Vestlandet08:33 Signalfeil gir innstillinger for tog mellom Oslo og Eidsvoll08:10 Vokalist Ric Ocasek i The Cars er død08:07 Flere fjelloverganger fremdeles stengt07:24 Zlatan satte klubbrekord i storseier mot Sporting Kansas06:57 SOHR: Åtte drept av bilbombe i Syria06:51 Trump sier USA er klare til å svare på angrepet mot Saudi-Arabia06:41 Norsk studie: Populære barn mindre utsatt for infeksjoner06:40 Rosenborg med klart mål i europaligaen: – Vi skal gå videre06:38 Meningsmåling: Plastavfall bekymrer folk flest mest06:36 Oljeprisen til værs etter angrepet mot Saudi-Arabias produksjon06:01 Økt ventetid hos Nav, tross tiltak for det motsatte06:00 Dette skjer i dag06:00 Sjeføkonom tror norske renteøkninger kan være over05:55 Legemiddelselskap ber om konkursbeskyttelse05:35 Dette skjedde i natt05:33 Demokrater vil stille høyesterettsdommer Brett Kavanaugh for riksrett05:30 Mohyeldeen Mohammads anke i Raja-trusselsaken opp for Høyesterett05:03 Uværet i Olden avtar, veier åpner igjen04:34 Opposisjonen i Venezuela sier forhandlingene er over04:27 Historisk maktskifte i Modum etter valget03:27 Analyse: Flytende havvind gull verdt for Norge, men satsing kreves02:37 Flere omkomne i flyulykke i Colombia02:29 Knallsterk PGA-avslutning av Hovland02:16 Helikoptersøk etter savnet jeger i Namdal00:42 Valdresflye stengt på grunn av uværet00:20 Trump tilbyr å bruke USAs oljereserver23:37 Latvier døde i båtulykke i Averøy23:35 Én død i skyting utenfor København22:33 Uværet fører til evakuering: - Folk kan bli innesperret22:04 Pellegrino og Kristiansund straffet formsvake Brann21:45 USA og Tyrkia med felles patruljer i ny buffersone i Syria21:43 Israel godkjenner ny bosetning to dager før valget20:51 Frp-nestleder Søviknes ferdig som ordfører20:23 Viking med sterk hjemmeseier over Odd20:22 Mjøndalen nærmere nedrykk tross poeng i Haugesund20:22 Stabæk kapret sterkt poeng mot Bodø/Glimt20:20 Molde utnyttet Glimt-poengtap og økte tabelledelsen20:19 Moses Mawa frelste Godset med viktig seier over bunnrival Ranheim19:48 Golfesset Suzann Pettersen legger opp19:34 Mann i 20-årene omkom etter trafikkulykke i Nannestad
Siste nytt
22:06NorgeMann påført stikkskader i Oslo21:37Norge20 leger fratatt retten til å sykemelde21:25VerdenTrump inviteres til Pyongyang20:55VerdenNetanyahu lover å annektere bosetningene20:31Verden– Satellitt-foto tyder ikke på angrep fra Jemen20:20NorgeArbeidstilsynet kritiserer Riksrevisjonen for brudd på arbeidsmiljøloven20:14VerdenBier forsinket fly med statsråd i flere timer20:09SportMedier: Schumacher utskrevet fra sykehus19:45Helse og livsstilCathrine Winnes er første kvinne i graven19:42PolitikkNorge eneste land uten kandidat til Nordisk Råds miljøpris19:14VerdenMann mistenkt for drap på fire kvinner i Florida19:04PengerDansk skattekrav på 1,2 milliarder kroner mot Nordea18:57NorgeMann funnet død under traktor i Bø i Vesterålen18:04VerdenDe døde hviler ikke i fred: – Armene bevegde seg betydelig17:21VerdenJohnson droppet pressekonferanse med Luxembourgs statsminister17:02PolitikkVenstre åpner for samtaler med MDG i Oslo16:37PengerSaudiarabisk talsmann: – Alt tyder på at våpen fra Iran ble brukt i helgens angrep16:21NorgeUng motorsyklist alvorlig skadd i ulykke i Moss16:16SportDe Gea forlenget med United16:04NorgeElgjeger dømt til fengsel for å ha skutt ulv15:50Norge15–20 personer eksponert for gass på legesenter i Kristiansand15:37PolitikkOm fylkestingsvalget var stortingsvalg ville det blitt rødgrønt flertall15:34SportMessi kan sesongåpne mot Dortmund15:14PolitikkSterke reaksjoner mot Høyre-kritikk av klimaforliket - taus Elvestuen14:45Penger– Flytt kvinner ut av byen så de kjeder seg og får masse barn14:43NorgePolitivarsler i Bergen har saksøkt staten14:36PolitikkRajas «brun propaganda»-utspill følges opp i Frp14:34NorgeSignalfeil førte til innstilte tog nord for Oslo14:11VerdenIranske medier melder at Iran har beslaglagt et tanksskip med dieselolje14:10NæringslivLångiverne sier ja til Norwegians gjeldsplan14:07Nyheter25 hus evakueres etter jordras i Nittedal13:59VerdenOdense dropper plan om «Kim Larsens plass»13:36ReisenyheterHo Chi Minh-byen vil ikke lenger ha hund på menyen13:32VerdenTre personer mistenkt for tortur av migranter pågrepet i Italia13:05NorgeÅtte nye meldinger om syke hunder12:58PolitikkDale vil ha slutt på parkeringskaos for elsparkesykler12:54SportSkyting: Norsk EM-medalje i Italia12:53VerdenFN: Rohingyaene i Myanmar risikerer folkemord12:44PolitikkRussland utplasserer nytt rakettforsvarssystem i Arktis12:17SportTutta får toppkarakter etter Solheim-triumfen: – Enkelt og greit legendarisk12:08NorgeBygninger i Nittedal evakuert etter jordras12:08NorgeÅtte nye meldinger om syke hunder11:56NorgeBygninger i Nittedal evakuert etter jordras11:29Norge100 sauer tatt av flom i Surna og beboere isolert i Trøndelag11:13PengerEU tilfreds med russisk overgang fra dollar til euro11:12SportBerge ute av VM, OL-toget ikke gått11:03NorgeStor forskjell på hvor robuste kommunene er om katastrofen inntreffer10:48PolitikkNetanyahu lover å annektere samtlige bosetninger10:33NorgeToåring som falt i elva utenfor livsfare10:33SportØdegaard om drømmemålet: – Det var galskap i det øyeblikket10:23PengerStorstreik i amerikansk bilindustri10:17PolitikkPolitiet i Hongkong forsvarer bruken av skarpe skudd10:03NorgeEvakuerte i Olden får flytte tilbake10:02SportHovland nærmer seg golfens topp 10009:48PolitikkErdogan tar imot Putin og Rouhani for å diskutere Syria09:46SportZlatan etter hattrick: – Jeg er nok den beste i MLS noensinne09:45VerdenJohnson og Juncker møtes til arbeidslunsj09:42MakroøkonomiOljeaksjer stiger kraftig etter historisk prishopp08:51NorgeUværet skaper trøbbel på Vestlandet08:34ReisenyheterMange veier og fergeforbindelser stengt på Vestlandet08:33ReisenyheterSignalfeil gir innstillinger for tog mellom Oslo og Eidsvoll08:10KulturVokalist Ric Ocasek i The Cars er død08:07NorgeFlere fjelloverganger fremdeles stengt07:24SportZlatan satte klubbrekord i storseier mot Sporting Kansas06:57VerdenSOHR: Åtte drept av bilbombe i Syria06:51PolitikkTrump sier USA er klare til å svare på angrepet mot Saudi-Arabia06:41NorgeNorsk studie: Populære barn mindre utsatt for infeksjoner06:40SportRosenborg med klart mål i europaligaen: – Vi skal gå videre06:38NorgeMeningsmåling: Plastavfall bekymrer folk flest mest06:36VerdenOljeprisen til værs etter angrepet mot Saudi-Arabias produksjon06:01NorgeØkt ventetid hos Nav, tross tiltak for det motsatte06:00NorgeDette skjer i dag06:00NorgeSjeføkonom tror norske renteøkninger kan være over05:55VerdenLegemiddelselskap ber om konkursbeskyttelse05:35NorgeDette skjedde i natt05:33VerdenDemokrater vil stille høyesterettsdommer Brett Kavanaugh for riksrett05:30NorgeMohyeldeen Mohammads anke i Raja-trusselsaken opp for Høyesterett05:03NorgeUværet i Olden avtar, veier åpner igjen04:34VerdenOpposisjonen i Venezuela sier forhandlingene er over04:27NorgeHistorisk maktskifte i Modum etter valget03:27NorgeAnalyse: Flytende havvind gull verdt for Norge, men satsing kreves02:37VerdenFlere omkomne i flyulykke i Colombia02:29SportKnallsterk PGA-avslutning av Hovland02:16NorgeHelikoptersøk etter savnet jeger i Namdal00:42NorgeValdresflye stengt på grunn av uværet00:20VerdenTrump tilbyr å bruke USAs oljereserver23:37NorgeLatvier døde i båtulykke i Averøy23:35VerdenÉn død i skyting utenfor København22:33NorgeUværet fører til evakuering: - Folk kan bli innesperret22:04SportPellegrino og Kristiansund straffet formsvake Brann21:45VerdenUSA og Tyrkia med felles patruljer i ny buffersone i Syria21:43VerdenIsrael godkjenner ny bosetning to dager før valget20:51PolitikkFrp-nestleder Søviknes ferdig som ordfører20:23SportViking med sterk hjemmeseier over Odd20:22SportMjøndalen nærmere nedrykk tross poeng i Haugesund20:22SportStabæk kapret sterkt poeng mot Bodø/Glimt20:20SportMolde utnyttet Glimt-poengtap og økte tabelledelsen20:19SportMoses Mawa frelste Godset med viktig seier over bunnrival Ranheim19:48SportGolfesset Suzann Pettersen legger opp19:34NorgeMann i 20-årene omkom etter trafikkulykke i Nannestad
Populært