Mann knivstukket i Bergen

En 38 år gammel mann ble sent tirsdag kveld knivstukket i halsen i et hybelhus i Salhus i Bergen. To menn er pågrepet for knivstikkingen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det har vært en situasjon hvor en person er blitt stukket med kniv, men det skal ikke være snakk om alvorlige skader, sier operasjonsleder Erik Gjesdal i Hordaland politidistrikt til NTB.

Gjesdal opplyser at knivstikkingen fant sted i et hybelhus i Tellevikvegen.

– To personer har vært involvert i et basketak eller lignende. Politiet har kontroll på begge to, og den ene er sendt med ambulanse til sykehus for sjekk av et stikk han fikk i halsen, sier operasjonslederen.

Ifølge Gjesdal er offeret en 38 år gammel mann. Naboer i hybelhuset forteller til Bergens Tidende at mannen er på permisjon fra Bjørgvin fengsel på grunn av streiken.

To menn på 49 og 29 år ble pågrepet etter at politiet bevæpnet seg og rykket ut til stedet. Begge de to ses på som mistenkte, og etterforskningen vil vise hvilken rolle de to har hatt, opplyser Gjesdal.

Politiet fikk første melding fra stedet allerede klokka 20.23 da en beruset og amper mann hadde brutt seg inn til melderen.

Like etter klokka 22 fikk politiet en ny oppringning fra den samme personen. Denne gangen opplyste melderen at naboen hadde ringt inn en telefontrussel. Noen minutter senere ble det meldt om et voldsomt bråk inne i hybelhuset i Tellevikvegen.

– Meldingen gikk ut på at en person løp etter folk med kniv. Politi fra Bergen sentrum ble sendt av gårde med bevæpning. Underveis, klokken 22.34, fikk vi melding om at en person var knivstukket i denne boligen, opplyser Gjesdal til avisen.

Les flere nyheter

Personvernpolicy