Meny

Tooji gratulerer Sverige

Touraj (Tooji) Keshtkar møtte Sveriges representant Loreen, som vant Eurovision Song Contest (Melodi Grand Prix) i Baku lørdag kveld, tiddligere denne uka. Foto: Stian Lysberg Solum (NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gratulerer Sverige!! Vi har godt humør og skjønner jo at vi ikke traff musikalsk i Europa, er Toojis første kommentar etter svensk opptur og norsk nedtur.

BAKU (ABC Nyheter): Tooji tar sisteplassen med fatning og roser den svenske vinneren Loreen etter at Sverige gikk til topps i årets Eurovision Song Contest i Baku lørdag kveld.

- Gratulerer Sverige!! Vi har godt humør og skjønner jo at vi ikke traff musikalsk i Europa. Vi kunne ikke gjort noe annerledes, og er kun fornøyd med innsatsen, sier han i en kommentar rett etter at resultatet ble klart.

Også NRKs prosjektleder for MGP Stian Malme tar den norske nedturen med fatning og et smil.

- Det gikk ikke veien i år, men jeg er uansett veldig stolt av Tooji og danserne. De leverte et topp show, sier Malme.

Tiendeplass i semifinalen

Morten Thomassen, president i Den norske Grand Prix-klubben, forteller at Norge havnet på tiendeplass i den andre semifinalen. Det var altså med nød og neppe at Norge fikk delta i årets finale.

- Jeg tror litt av årsaken til det dårlige resultatet er at Norge muligens tar litt for få sjanser og at vi strømlinjeformer bidrag vi tror vil passe til MGP-formatet. Men så gjør de ikke det likevel, sier Thomassen til ABC Nyheter natt til søndag.

- Tooji gjør en bra innsats, men at vi havnet på sisteplass i dag er dessverre ikke så overraskende. Vi havnet på tiendeplass i semifinalen og hadde lavest poeng av alle bidragene som gikk videre.

Les også: Sverige vant - Norge på siste

Les flere nyheter

Populært