Meny

- Vi er letta, glade og puster ut

Tooji fikk trampeklapp fra salen da han fremførte «Stay» for Norge. Foto: Jessica Gow (NTB scanpix)
Tooji fikk trampeklapp fra salen da han fremførte «Stay» for Norge. Foto: Jessica Gow (NTB scanpix)

Toojis første kommentar etter at han gikk av scenen i Baku. Tooji og Norge får fire på terningen av ABC Nyheters anmelder.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BAKU (ABC Nyheter): Med startnummer 12 og på sin egen 25-årsdag gikk Tooji Keshtkar ut på den store MGP-scenen i Baku litt over klokken 22.

Han belønnes med en firer på terningen av ABC Nyheters anmelder. Showet så glimrende ut. Fra pressesenteret i Baku opplevdes vokalen som godkjent.

- Vi er letta, glade og puster ut. Og danser fortsatt! Endelig kan vi skåle i skampis og bare kose oss, sier Tooji via sin manager Kathrine Synnes i Greenroom etter opptredenen.

Les også: NRK vurderte å trekke Norges bidrag fra finalen

Det er imidlertid ikke Norge som er regnet som de aller største favorittene i kveldens finale i Eurovision Song Contest. De journalister og fans ABC Nyheter har snakket med i Baku tror seieren i år går til enten Russland, Serbia eller Sverige.

ABC Nyheter tror kampen i år står mellom Russland, Sverige, Serbia og Italia. Men også Estland og Tyskland kan gjøre det bra.

På den aller siste gjennomgangen før den store finalen i kveld var det forøvrig Norge som ble trukket ut som vinner. Sikkert tilfeldig, men la oss for all del håpe det går troll i ord.

Les også: Tooji ble overrasket på bursdagen

Programledere for kveldens show er som i de foregående semifinalene Leyla Aliyeva, Nargiz Birk-Petersen og fjorårets vinner Eldar Gasimov.

Under følger rekkefølgen for kveldens 26 bidrag. ABC Nyheter er selvsagt på plass og dekker live med info og kommentarer.

Les også: Starter som nummer 12 lørdag

1) STORBRITANNIA: Engelbert Humperdinck - Love Will Set You Free
Slett ikke verst fra mannen som har vært aktiv på musikkhimmelen i snart 50 år og som høres ut som en figur fra Harry Potter. Gripende og enkel ballade som bygger seg fint opp og som leveres med ærlighet og kraft. Det var forøvrig Humperdinck som startet trenden med kinnskjegg, ikke Elvis. Jeg vet ikke om det trekker opp eller ned.

2) UNGARN: Compact Disco - Sound Of Our Hearts
Ok produsert industripop fra Ungarn. Uinspirert vokal som vasser i sirup trekker ned. Mørkt og deilig arrangement i beste Depeche Mode-stil trekker opp, til tross for å være litt for repetativ. Gjør her en av sine beste opptredener i konkurransen. Sterk treer.

3) ALBANIA: Rona Nishliu - Suus
Den syngende ambulansen Rona Nishliu har både et reir på hodet og en imponerende lungekapasitet. Skal tro hvor lenge hun kan holde seg under vann? Her blir det imidlertid litt for mye vokalonani i tillegg til hjerte, smerte og inderlighet som en full italiener.

4) LITAUEN: Donny Montell - Love Is Blind
Dyktig artist fanges i en schizofren ballade om kjærlighet som gjør blind. Første halvdel synges med bind for øynene (som selvsagt rives av på dramatisk måte). Den paniske diskoen i siste halvdel hadde vært mer interessant med munnbind. Utrolig intetsigende låt.

5) BOSNIA-HERCEGOVINA: Maya Sar - Korake Ti Znam
Sympatisk og kjedelig bidrag om noe inderlig. Jeg tar vel ikke helt feil om det handler om ulykkelig kjærlighet. Føles som en geleklump full av jordbærsmak og E-stoffer som bare glir mellom fingrene mine uten å la noe være tilbake. Svakt strekk her nå.

6) RUSSLAND: Buranovskiye Babushki - Party For Everybody
Ikke kan de synge. Og ikke kan de danse. Ikke har de laget låten selv. Og ikke ser det ut som om de vet hva de gjør på scenen. Men det de russiske bestemødrene har er massevis av sjarm og glede. Dette er det eneste bidraget hvor artist kan glemme tekst og dansetrinn og likevel få ekstra poeng. Bli ikke overrasket om disse vinner i kveld. Full jubel på pressesenteret.

7) ISLAND: Greta Salóme & Jónsi - Never Forget
God stemning på pressesenteret i Baku nå. Folk synger med. Det islandske bidraget kan gjøre det svært sterkt i dag. Undertegnede mener imidlertid at det høres ut som om Evanescence skulle ha fremført en moderne versjon av Simon og Garfunkel-klassikeren Scarborough Fair. Likevel: Melodiøst, harmonisk, mystisk, pompøst – og med alt som trengs for å gå til topps, for fem år siden.

8) KYPROS: Ivi Adamou - La La Love
Fengende russepop med lalala-refreng og morsomme brekk - flott fremført av atten år gamle Ivi Adamou. Dette funker overraskende bra, uten at det noen gang vil gå inn i musikkpensum. Full jubel i Baku. Dette er forøvrig bidraget Norges Tooji så vinne i en drøm.

9) FRANKRIKE: Anggun - Echo (You And I)
Friskt fransk pust som gir deg lyst til å plystre. Godt produsert, småcatchy og med fine detaljer - uten den store wow-faktoren. Ser ut som om vakre Anggun trives godt på scenen med det som ser ut som den franske delegasjonen til sommer-OL i London. Fireren er svak.

10) ITALIA: Nina Zilli - L'Amore è Femmina
Nina Zilli fremstår som den sunne italienske kusinen til Amy Winehouse. Dette er deilig og suggererende og svært sterkt bidrag. Kunne vært enda bedre om den bare ble fremført på italiensk. Kveldens første femmer.

11) ESTLAND: Ott Lepland - Kuula
Sympatisk, lavmælt og bygger seg fint opp på en litt for stillestående måte. Fint fiolinarrangement på slutten og ellers rent og pent. En av de beste balladene i år. Eneste låt som plutselig ga et blaff av gåsehud på undertegnede. Men det kan også ha vært en vifte det var noe feil med her i pressesenteret. Nå er det Tooji og Norge dere!

12) NORGE: Tooji - Stay
Det er vanskelig å være objektiv. Men fra pressesenteret så dette bra ut. Tooji er en energibombe på scenen og gjorde en svært god opptreden foran juryen i går kveld. I kveld er han muligens litt ustø på vokalen midt i. La oss bare håpe og tro at dette er like bra som det ser ut. Mye jubel på pressesenteret. Også fra utenlandske journalister.

13) ASERBAJDSJAN: Sabina Babayeva - When the Music Dies
Melodiøst og sterkt fra årets vertsland. Sabina har en god og fyldig stemme i en fin låt med fine elementer. Etter hvert blir det imidlertid litt for mye konkurranse med en gammel mann som også vil ha et ord med i laget. Det er likevel Sabina som vinner til slutt. Full jubel i pressesenteret.

14) ROMANIA: Mandinga - Zaleilah
Dette er en hoppete gladlåt med stort sommerhitpotensiale. Romania har årets mest fengende refreng med både trekkspill og sekkepiper. De raske partiene er riktignok bedre enn de rolige, men alt i alt veldig morsom og catchy. Kveldens første allsang på pressesenteret. Stødig levert!

15) DANMARK: Soluna Samay - Should've Known Better
Catchy gladpop med country-arrangement brillefint fremført av Soluna Samay. Beste fra Danmark på flere år, kan gjøre det veldig bra. Veldig bra og stilrent, journalistene applauderer. Fortjener en femmer i kveld.

16) HELLAS: Eleftheria Eleftheriou - Aphrodisiac
Deilig gresk rytme i en låt som hadde blitt bedre med stemmen fra en annen vokalist (men de kan gjerne beholde kroppen til damen med det repeterende navnet. Masse hud og kropp og middelmådig synging. Sceneopptredenen er i hvert fall bedre enn videoen fra et kjøpesenter. Har du forresten prøvd å si Eleftheria Eleftheriou mange ganger etter hverandre? Nå er det Sverige.

17) SVERIGE: Loreen - Euphoria
Jeg kan ikke fri meg fra å tenke at Loreen står på scenen og slåss med vesener bare hun kan se, mens hun tenker "herregud så mystisk jeg er". Men joda, Loreen kan både synge og opptre. Og joda, låten Euphoria har elementer som fenger. Av mange tippet som en vinner. Kveldens lengste applaus på pressesenteret.

18) TYRKIA: Can Bonomo - Love Me Back
Sjarmerende piratpop - men elendig batman-audition. Likevel: Dette er morsomt, annerledes og lite høytidelig med fin variasjon. Stor jubel blant fans og journalister.

19) SPANIA: Pastora Soler - Quédate conmigo
Quédate conmigo er inne på noe, men klarer ikke helt oppfylle forventningene. God stemme til tross, låten blir for gammelmodig og dusinvareaktig. Tar voldsomt av på slutten og høster mye applaus. Treeren er sterk.

20) TYSKLAND: Roman Lob - Standing Still
Hva får du dersom du krysser en kul fyr med grei stemme og for dårlig låtmateriale om å stå stille? Svaret finner du i årets tyske bidrag. Det føles litt som å vasse i sirup. Låten kommer liksom aldri helt i gang før det plutselig er over. Stor applaus i Baku dog.

21) MALTA: Kurt Calleja - This is the night
Ikke la deg lure av en grei vokal, kjekt utseende og fiffige måter å bevege bena på, det er ikke gull alt som glimrer, det kan også være årets bidrag fra Malta. Ungdomsskoleaktig tekst. Etter et uendelig antall repeteringer har du i hvert fall fått med deg at dette er natten.

22) MAKEDONIA: Kaliopi - Crno i belo
Kaliopi har helt klart en sterk stemme (bokstavelig talt). Hun bare bruker den på helt gal låt. Dette oppleves nemlig som en nokså intetsigende rockeballade som er rett inn og rett ut. Umoderne rock trekker ytterligere ned. Toeren er sterk, og det er jo noe. Oi, jeg tok meg selv i å klappe. Det var bare fordi alle andre overraskende nok gjorde det.

23) IRLAND: Jedward - Waterline
Jedward prøver seg igjen etter fjorårets heldige åttendeplass. Denne gang minner de om en frenetisk C-3PO fra Star Wars uten selvkontroll. Anmasende, slitsomt og bittelitt fengende. Energinivået imponerer i hvert fall. Send likevel en god tanke til moren til de to tvillingene.

24) SERBIA: Zeljko Joksimovic - Nije ljubav stvar
Sympatisk og melodiøs ballade med fine detaljer. Heldig startnummer og som balsam for ørene etter Irland. Årets beste ballade (og kanskje MGP-låt) har alle elementer, tar seg godt opp og vokser enda mer for hvert gjennomlytt. Særlig den siste halvparten er solid. Kan vinne.

25) UKRAINA: Gaitana - Be My Guest
Jeg digger lyden av blåseinstrumenter i det som mest av alt ut som den offisielle låten til fotball-EM. Gaitana skriker etter gjester som om hun ikke har gjort noe annet. Repeterende partylåt til tross, energi og trøkk hever den likevel opp til middels.

26) MOLDOVA: Pasha Parfeny - Lautar
All ære til vesle Moldova. De sender hvert år morsomme låter med artister som gir alt og ser ut til å ha det kjempegøy på scenen. De er i tillegg flinke til å bruke elementer fra sin egen musikalske kultur. Så også i denne fengende festlåten med Balkan-sound. Digger dansingen. Får en snill femmer.

Da er alle låtene gjennomspilt og alt man kan gjøre er å krysse fingre eller kaste seg over telefonen.

Les mer fra MGP her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
23:02 Shanahan ute av Trump-administrasjonen før Senatet fikk godkjent ham som forsvarsminister23:00 Australia blir Norges motstander i VM-åttedelsfinalen22:59 Sykehusansatte ved Oslo universitetssykehus varsler mistillit mot øverste leder22:54 Australia blir Norges motstander i VM-åttedelsfinalen22:41 Abbasi-søsknene gjenforent med moren i Norge22:36 Over 16 tonn kokain beslaglagt på skip i USA22:36 Antonsen fløyet til sykehus etter ulykke på Momarken22:21 Bompengepartiet nesten dobbelt så stort som Frp i Stavanger22:14 Semenya slakter IAAF: – De brukte meg som en menneskelig forsøkskanin22:07 Vindkraft-motstandere klager på Frøya-vedtak22:06 USA gir Ukraina militærhjelp for 250 millioner dollar21:12 Lysbakken foreslår innstramming i privatskoleloven etter bok om skoleprofitører21:01 Bergen dropper anmeldelse av 13-åring som avslørte datasvikt20:04 Gerrard henter Liverpool-ving på lån19:52 Trumps forsvarsminister trekker seg19:45 Støre: Aps asylpolitikk ligger fast19:24 Kongen om Märtha Louises bruk av prinsessetittelen: – Vi forsøker å få til en ordning18:59 Brannen ryster kjendisverden – nå kommer erstatningskravene18:20 Eli (15) overlevde: – Helt mirakuløst18:18 Filmregissør Knut Andersen er død18:10 Abbasi-familien ønsker ro18:09 Pride-arrangementer forbudt i tyrkiske byer17:59 Derfor går hundene på vannet – ikke en god nyhet17:50 UD avslører flere detaljer rundt Syria-barnas retur17:48 FN krever uavhengig granskning etter Mursis død17:11 123 døde: Nå granskes myndighetene17:01 Hvem trekker først - Iran eller USA?16:42 Trump møter Xi under G20-toppmøtet16:40 Regjeringen vil åpne Utsira Nord for havvind16:40 Ap vil ha granskning av jernbaneanbudene16:31 Abbasi-søsknene gjenforenes med moren på Ahus16:10 Norske myndigheter refses for isolasjonsbruk16:04 Irsk motstand for Brann i europaligaen15:47 Karaktervitner roser Ludvigsens engasjement15:46 Irland vil forby salg av diesel- og bensinbiler15:45 Kraftig jordskjelv i Japan15:37 Durek om prinsesse Märtha Louise: – Vi har snakket om ekteskap15:27 Rosenborg møter Linfield i mesterligakvalifiseringen15:04 Million-toalett med dritt-problemer14:46 – Denne utviklingen burde regjeringen stoppe14:43 Legemiddelmangel kan ramme opptil en halv million ganger i året14:38 Skjelven Merkel vekker oppmerksomhet14:10 Foreslår at prøveløslatte nektes pass14:06 Norgesgruppen trekker engangsgrill fra markedet14:03 Filmregissør Knut Andersen er død13:51 Bane Nor holder beredskapsøvelse ved Oslo S13:51 Draghi åpner for nye rentekutt13:48 Varaordfører på Askøy: – Antallet sykdomstilfeller er kraftig redusert13:18 Landslagssjef ber Solskjærs stjerne bytte klubb13:04 Familien og politiet etterlyser gjerningsperson etter funn av død kvinne12:36 Norsk sirkusbransje kjemper for overlevelse12:36 Strammer inn regler for bommer på sideveier12:21 Nå snakker hele verden om denne norske bygda12:13 Leddbåndsskade for Graham Hansen, kjemper mot klokka12:12 EU risikerer å bomme på klimamålene11:57 EUs handelsoverskudd med USA øker11:57 Forskere: Flere barnefødsler ikke god butikk for Norge11:36 Snart mulig å leie e-lydbøker fra folkebibliotekene11:34 – Aldri noe seksuelt eller upassende med Ludvigsen11:33 Jemtlands ektemann viste retten hvordan han mener skuddet gikk av11:31 Facebook lanserer egen kryptovaluta10:55 Danske forskere fant «nytt» folkeslag10:37 Platini avhørt i korrupsjonssak, avviser alle anklager10:37 Hegerbergs nye trener var i trøbbel for sexistisk kommentar10:23 Journalister bortvist da Mursi ble gravlagt i Kairo10:22 Ny elimineringsrunde i toryenes maktkamp10:20 Klima, skole, eldre: SV går for beste kommunevalg på 16 år10:05 EU-domstolen: Tysk motorveiavgift i strid med reglene09:59 To indiske soldater drept av bilbombe i Kashmir09:58 Færre rammes av akutt hjerteinfarkt og hjerneslag09:56 Truende mann skutt i beinet av politiet i Oslo09:45 Omsetningen i De norske Bokklubbene halvert09:39 Kina advarer USA mot å trappe opp i Midtøsten09:07 Maur setter livet på spill for å redde søsken09:06 Bomsjef betalte millionhonorar til eks-kollega uten anbud09:03 Støtten til kirken vil fortsatt avgjøre hva andre trossamfunn får08:30 Raymond Johansen ut mot bompengepartiet08:23 Havprofessor: – Norge er et lyspunkt08:14 Sterke reaksjoner på VAR-avgjørelse08:12 Pakistansk klatrer omkom, italiener skadd i snøskred i Pakistan08:05 Bompengepartiet nesten like stort som Frp i Sandnes07:54 Trump truer med å deportere millioner av ulovlige innvandrere07:51 Legeforeningen vil vurdere Abbasi-saken07:43 Raymond Johansen om Folkeaksjonen Nei til mer bompenger: – Et totalt useriøst parti07:35 Miljøbevegelsen varsler kamp mot tysk prøveboring sør for Lofoten07:33 EVRY og Tieto fusjonerer07:22 NRK: Abbasi-søsknene til Norge tirsdag07:20 Tolv døde i jordskjelv i Kina07:11 Offensiv Iversen vil utfordre Klæbo06:56 Alle OL-rivalene til cupspillet i fotball-VM06:41 Fire biler brant på Hovseter i Oslo06:36 Tankesmie ber om tettere samarbeid mellom SV og Rødt06:35 Hjelmseth imponert av innsats og vilje06:30 Ap ønsker ikke å endre asylforliket06:26 Asiatiske børser for det meste opp tirsdag06:05 Retten får se rekonstruksjon i Jemtland-saken05:50 Dette skjer i dag05:42 Geolog med ny befaring etter skred i Tromsdalen05:30 Dette skjedde i natt05:06 HRW: Ber FN etterforske Mursis død
Siste nytt
23:02VerdenShanahan ute av Trump-administrasjonen før Senatet fikk godkjent ham som forsvarsminister23:00SportAustralia blir Norges motstander i VM-åttedelsfinalen22:59NorgeSykehusansatte ved Oslo universitetssykehus varsler mistillit mot øverste leder22:54SportAustralia blir Norges motstander i VM-åttedelsfinalen22:41PolitikkAbbasi-søsknene gjenforent med moren i Norge22:36VerdenOver 16 tonn kokain beslaglagt på skip i USA22:36SportAntonsen fløyet til sykehus etter ulykke på Momarken22:21PolitikkBompengepartiet nesten dobbelt så stort som Frp i Stavanger22:14SportSemenya slakter IAAF: – De brukte meg som en menneskelig forsøkskanin22:07NorgeVindkraft-motstandere klager på Frøya-vedtak22:06PolitikkUSA gir Ukraina militærhjelp for 250 millioner dollar21:12PolitikkLysbakken foreslår innstramming i privatskoleloven etter bok om skoleprofitører21:01NorgeBergen dropper anmeldelse av 13-åring som avslørte datasvikt20:04SportGerrard henter Liverpool-ving på lån19:52PolitikkTrumps forsvarsminister trekker seg19:45PolitikkStøre: Aps asylpolitikk ligger fast19:24NorgeKongen om Märtha Louises bruk av prinsessetittelen: – Vi forsøker å få til en ordning18:59VerdenBrannen ryster kjendisverden – nå kommer erstatningskravene18:20Helse og livsstilEli (15) overlevde: – Helt mirakuløst18:18KulturFilmregissør Knut Andersen er død18:10PolitikkAbbasi-familien ønsker ro18:09PolitikkPride-arrangementer forbudt i tyrkiske byer17:59VerdenDerfor går hundene på vannet – ikke en god nyhet17:50PolitikkUD avslører flere detaljer rundt Syria-barnas retur17:48VerdenFN krever uavhengig granskning etter Mursis død17:11Norge123 døde: Nå granskes myndighetene17:01VerdenHvem trekker først - Iran eller USA?16:42PolitikkTrump møter Xi under G20-toppmøtet16:40NorgeRegjeringen vil åpne Utsira Nord for havvind16:40ReisenyheterAp vil ha granskning av jernbaneanbudene16:31PolitikkAbbasi-søsknene gjenforenes med moren på Ahus16:10NorgeNorske myndigheter refses for isolasjonsbruk16:04SportIrsk motstand for Brann i europaligaen15:47NorgeKaraktervitner roser Ludvigsens engasjement15:46MotorIrland vil forby salg av diesel- og bensinbiler15:45VerdenKraftig jordskjelv i Japan15:37KulturDurek om prinsesse Märtha Louise: – Vi har snakket om ekteskap15:27SportRosenborg møter Linfield i mesterligakvalifiseringen15:04ReiseMillion-toalett med dritt-problemer14:46Helse– Denne utviklingen burde regjeringen stoppe14:43Helse og livsstilLegemiddelmangel kan ramme opptil en halv million ganger i året14:38PolitikkSkjelven Merkel vekker oppmerksomhet14:10NorgeForeslår at prøveløslatte nektes pass14:06NorgeNorgesgruppen trekker engangsgrill fra markedet14:03KulturFilmregissør Knut Andersen er død13:51NorgeBane Nor holder beredskapsøvelse ved Oslo S13:51PengerDraghi åpner for nye rentekutt13:48NorgeVaraordfører på Askøy: – Antallet sykdomstilfeller er kraftig redusert13:18SportLandslagssjef ber Solskjærs stjerne bytte klubb13:04NorgeFamilien og politiet etterlyser gjerningsperson etter funn av død kvinne12:36KulturNorsk sirkusbransje kjemper for overlevelse12:36MotorStrammer inn regler for bommer på sideveier12:21ReiseNå snakker hele verden om denne norske bygda12:13SportLeddbåndsskade for Graham Hansen, kjemper mot klokka12:12VerdenEU risikerer å bomme på klimamålene11:57PengerEUs handelsoverskudd med USA øker11:57Helse og livsstilForskere: Flere barnefødsler ikke god butikk for Norge11:36KulturSnart mulig å leie e-lydbøker fra folkebibliotekene11:34Norge– Aldri noe seksuelt eller upassende med Ludvigsen11:33NorgeJemtlands ektemann viste retten hvordan han mener skuddet gikk av11:31PengerFacebook lanserer egen kryptovaluta10:55VerdenDanske forskere fant «nytt» folkeslag10:37SportPlatini avhørt i korrupsjonssak, avviser alle anklager10:37SportHegerbergs nye trener var i trøbbel for sexistisk kommentar10:23VerdenJournalister bortvist da Mursi ble gravlagt i Kairo10:22PolitikkNy elimineringsrunde i toryenes maktkamp10:20PolitikkKlima, skole, eldre: SV går for beste kommunevalg på 16 år10:05MotorEU-domstolen: Tysk motorveiavgift i strid med reglene09:59VerdenTo indiske soldater drept av bilbombe i Kashmir09:58Helse og livsstilFærre rammes av akutt hjerteinfarkt og hjerneslag09:56NorgeTruende mann skutt i beinet av politiet i Oslo09:45KulturOmsetningen i De norske Bokklubbene halvert09:39VerdenKina advarer USA mot å trappe opp i Midtøsten09:07VerdenMaur setter livet på spill for å redde søsken09:06MotorBomsjef betalte millionhonorar til eks-kollega uten anbud09:03PolitikkStøtten til kirken vil fortsatt avgjøre hva andre trossamfunn får08:30NorgeRaymond Johansen ut mot bompengepartiet08:23NorgeHavprofessor: – Norge er et lyspunkt08:14SportSterke reaksjoner på VAR-avgjørelse08:12VerdenPakistansk klatrer omkom, italiener skadd i snøskred i Pakistan08:05PolitikkBompengepartiet nesten like stort som Frp i Sandnes07:54VerdenTrump truer med å deportere millioner av ulovlige innvandrere07:51NorgeLegeforeningen vil vurdere Abbasi-saken07:43PolitikkRaymond Johansen om Folkeaksjonen Nei til mer bompenger: – Et totalt useriøst parti07:35NorgeMiljøbevegelsen varsler kamp mot tysk prøveboring sør for Lofoten07:33NorgeEVRY og Tieto fusjonerer07:22NorgeNRK: Abbasi-søsknene til Norge tirsdag07:20VerdenTolv døde i jordskjelv i Kina07:11SportOffensiv Iversen vil utfordre Klæbo06:56SportAlle OL-rivalene til cupspillet i fotball-VM06:41NorgeFire biler brant på Hovseter i Oslo06:36PolitikkTankesmie ber om tettere samarbeid mellom SV og Rødt06:35SportHjelmseth imponert av innsats og vilje06:30PolitikkAp ønsker ikke å endre asylforliket06:26PengerAsiatiske børser for det meste opp tirsdag06:05NorgeRetten får se rekonstruksjon i Jemtland-saken05:50NorgeDette skjer i dag05:42NorgeGeolog med ny befaring etter skred i Tromsdalen05:30NorgeDette skjedde i natt05:06VerdenHRW: Ber FN etterforske Mursis død
Populært