Problematisk pinseutfart

Pinsetrafikken ut av Oslo fredag var hakket tettere enn hva den er på en vanlig fredag. Arkivfoto Terje Bendiksby (Scanpix)
Pinsetrafikken ut av Oslo fredag var hakket tettere enn hva den er på en vanlig fredag. Arkivfoto Terje Bendiksby (Scanpix)

Strålende pinsevær trakk ekstra mange ut av byene fredag ettermiddag. Trafikken var særlig tett ut mot kysten. Mange uhell på veiene bidro til lange køer i trafikken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Operatørene ved Veitrafikksentralen i Oslo ber folk om å være oppmerksomme og huske å drikke i varmen. Det meldes om mange biler som har gått varme, og flere blir det ettersom køene blir lengre.

På E16 ved Buttingsrud i Ådalen på Ringerike ble to personer alvorlig skadd i en ulykke fredag ettermiddag. Fire biler var involvert i ulykken.

Les også: Varsler kaos i flytrafikken

På E18 ved Tønsberg skjedde en kjedekollisjon ved 16-tida, og en bil begynte å brenne. Også tidligere fredag ettermiddag var det kollisjon samme sted. Ingen skal ha blitt alvorlig skadd i uhellene.

I Moss ble det meldt om stillestående kø fra Mosseporten og inn til sentrum, samt lang ferjekø.

Også i Bergens-traktene meldes det om lange køer, pinseutfart og uhell.

Les også: Ikke rart det er kø på veiene

Det var fredag ettermiddag lange køer på flere ferjestrekninger på Nordmøre, og ifølge NRK var bilferja Romsdal er ute av drift.

Les også: Dette irriterer oss mest på reise


Les flere nyheter

Personvernpolicy