Straks Max for Charlize

Om en drøy uke starter innspillingen av den nye «Mad Max»-filmen, med Charlize Theron på rollelisten. (Foto: NTB scanpix)
Om en drøy uke starter innspillingen av den nye «Mad Max»-filmen, med Charlize Theron på rollelisten. (Foto: NTB scanpix)

Ny Mad Max-film går i opptak 2. juni.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter mye fram og tilbake er det endelig gitt grønt lys for George Millers nye runde med Mad Max-filmer. Mannen bak de originale postapokalypse-klassikerne som gjorde Mel Gibson til stjerne skal selv regissere Mad Max: Fury Road. Charlize Theron, som spiller den kvinnelige hovedrollen røpet til MTV at filmen går i innspilling fra 2. juni, og at premieren dermed kan ventes på verdens kinoer en gang til neste år.

LES OGSÅ: Nybakt amerikaner

Varslet i 2009

Produksjonen ble først annonsert i 2009, da det også ble offentliggjort at Tom Hardy (Rocknrolla , Bronson , Inception , Muldvarpen ) og Charlize Theron (sist sett som alkis i nydelige Young Adult) skal spille hovedrollene.

Men enorme regnskyller på opptaksstedet i Australia ødela det klassiske postapokalypse-ørkenlandskapet, og opptakene ble innstilt. Blomster og gress begynte å gro, og området ble altfor idyllisk. Nå er innspillingen flyttet til det betydeligere goldere afrikanske landet Namibia.

God timing

Timingen var bra for Charlize Theron, som først måtte takke nei til hovedrollen i Prometheus på grunn av Mad Max-filmen. Nå fikk hun i det minste en liten rolle, og har også rukket å vinne priser for innsatsen i Young Adult og være slem dronning i snart kinoaktuelle Snow White and the Huntsman.

Lite er kjent om handlingen i Mad Max: Fury Road, men den skal spilles inn samtidig som neste film i serien, som bærer Therons rollenavn Furiosa. Ifølge wikipedia mangler rollefiguren nederste del av armen.

Flere saker fra Filmmagasinet:

Supre Charlize

Lovløs biker

Postapokalypse nå! This Means War!

Les flere kultursaker på ABC Nyheter

Les flere nyheter her

Personvernpolicy