Meny

Straks Max for Charlize

Om en drøy uke starter innspillingen av den nye «Mad Max»-filmen, med Charlize Theron på rollelisten. (Foto: NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ny Mad Max-film går i opptak 2. juni.

Etter mye fram og tilbake er det endelig gitt grønt lys for George Millers nye runde med Mad Max-filmer. Mannen bak de originale postapokalypse-klassikerne som gjorde Mel Gibson til stjerne skal selv regissere Mad Max: Fury Road. Charlize Theron, som spiller den kvinnelige hovedrollen røpet til MTV at filmen går i innspilling fra 2. juni, og at premieren dermed kan ventes på verdens kinoer en gang til neste år.

LES OGSÅ: Nybakt amerikaner

Varslet i 2009

Produksjonen ble først annonsert i 2009, da det også ble offentliggjort at Tom Hardy (Rocknrolla  , Bronson , Inception ,  Muldvarpen ) og Charlize Theron (sist sett som alkis i nydelige Young Adult) skal spille hovedrollene.

Men enorme regnskyller på opptaksstedet i Australia ødela det klassiske postapokalypse-ørkenlandskapet, og opptakene ble innstilt. Blomster og gress begynte å gro, og området ble altfor idyllisk. Nå er innspillingen flyttet til det betydeligere goldere afrikanske landet Namibia.

God timing

Timingen var bra for Charlize Theron, som først måtte takke nei til hovedrollen i Prometheus på grunn av Mad Max-filmen. Nå fikk hun i det minste en liten rolle, og har også rukket å vinne priser for innsatsen i Young Adult og være slem dronning i snart kinoaktuelle Snow White and the Huntsman.

Lite er kjent  om handlingen i Mad Max: Fury Road, men den skal spilles inn samtidig som neste film i serien, som bærer Therons rollenavn Furiosa. Ifølge wikipedia  mangler rollefiguren nederste del av armen.

Flere saker fra Filmmagasinet:

Supre Charlize

Lovløs biker

Postapokalypse nå! This Means War!

Les flere kultursaker på ABC Nyheter

Les flere nyheter her

Populært