Meny

Storaksjon mot Hells Angels i Tyskland

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Tyskland har gjennomført en storaksjon mot motorsykkelgjengen Hells Angels. Aksjonen var retten mot bordeller, drikkesteder og boliger i store deler av Nord-Tyskland.

Rundt 1.200 politifolk deltok i razziaene torsdag. Folk fra antiterrorstyrken GSG 9 som ble fraktet inn med helikopter, stormet privatboligen til Hells Angels-sjefen i storbyen Hannover, Frank Hanebuth, opplyste talsmenn for tyske myndigheter.

Les også: Pågrep trolig øverste HA-leder

Samtidig rydder myndighetene i egne rekker. I den nordtyske byen Kiel er en politimann og to andre offentlig ansatte satt under etterforskning for å ha latt seg bestikke av Hells Angels, skriver nyhetsbyrået DPA.

Les flere nyheter på ABC Nyheter

Populært