Meny

Rybak tror på Russland

Alexander Rybak tror både Norge og Russland vinner årets Eurovision Song Contest og avviser at han selv noen gang kommer til å delta igjen. Foto: Sverre Bjørstad Graff.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg elsker de russiske bestemødrene, de treffer meg rett i hjertet, sier Alexander Rybak.

BAKU (ABC Nyheter): Alexander Rybak tror både Norge og Russland vinner årets Eurovision Song Contest, og avviser samtidig at han selv noen gang kommer til å delta igjen.

Den norske Eurovision-vinneren fra 2009 holdt pressekonferanse i Baku torsdag for å presentere en ny, russiskspråklig låt samt snakke om planene videre.

Rybak begynte med å si at han selvsagt tror Norge vinner igjen, før han fortsatte med å fortelle at hans personlige favoritt i år er det russiske bidraget, Buranovskiye Babushki.

- Jeg elsker de russiske bestemødrene. De treffer meg et sted i hjertet, og slikt kan man ikke forklare. Så jeg håper Russland vinner i år slik at det blir Moskva neste år, sa Rybak på pressekonferansen.

Les også: Disse høstet mest applaus

Alexander Rybak skal opptre som pauseunderholdning under kveldens andre semifinale i Eurovision Song Contest, i en semifinale der det norske håpet Tooji starter som nummer 16.

Rybak avviser imidlertid at han noen gang kommer til å stille opp som deltaker i ESC igjen.

- Nei, det er bedre å være ydmyk og overlate den muligheten til andre. Jeg er stolt over å ha fått den muligheten jeg har fått‚ men jeg har ikke noe behov for å gjøre noe stort og spektakulært igjen.

Les også: - De prøver å bringe oss til taushet

Den andre semifinalen i Eurovision Song Contest starter klokken 21 i kveld, norsk tid. De ti beste bidragene går videre til hovedfinalen lørdag.

ABC Nyheter deller selvsagt finalen live fra Baku.

Les alt om MGP her

Populært