Meny

Slapp fengselsstraff fordi han var jomfru

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Andrew Jackson (48) har forgrepet seg på en funksjonshemmet dame og forfulgt skolejenter, men slapp unna fengselsstraff fordi dommeren mente det ville ha vært slemt.

Dommer Jeremy Richardson lot Andrew Jackson (48) fra Yorkshire, Storbritannia, slippe unna fengselstraff etter han fulgte etter to jenter på 13 og 14 år over lengre tid.

Jackson innrømmet forholdet i retten, og opplyste om at han hadde spurt jentene hvor gamle de var før han kom med seksuelle tilnærmelser, skriver Daily Mail.

Andrew Jackson var også tiltalt for å forgripe seg på en funksjonshemmet dame han møtte på gaten i Bridlington, Yorkshire, i april i fjor.  Han skal ha stappet hendene ned i buksen på damen og nektet å ta de bort.

48-åringen lider av aspergers syndrom, noe dommeren mente kunne ha påvirket hans handlinger.

– Du har aldri hatt sex før. Det må være veldig frustrerende, sa dommer Jeremy Richardson, som også poengterte at Jackson måtte lære å beherske seg:

– Du er nødt til å få kontroll på deg selv. Jeg anser seksuelle overgrep som veldig alvorlige. Vanligvis sender vi menn til fengsel for slikt, men det ville vært på grensen til slemt i ditt tilfelle.

Jackson erkjente straffeskyld i begge tilfellene, og ble dømt til samfunnstjeneste. Han havnet også på politiets overvåkningsliste over seksuelle forbrytere.

Les også:

Ja, vi elsker... og vi angrer

Voldtektsmann kjemper for kvinners rettigheter


Les flere nyheter

Populært