Politiet ut med tegninger etter skytingen på Ås

MISTENKT: Fantomtegning av det som kan være den som skjøt mot en 66 år gammel mann på Ås stasjon 25. april i år. (Foto: Politiet / NTB scanpix)
MISTENKT: Fantomtegning av det som kan være den som skjøt mot en 66 år gammel mann på Ås stasjon 25. april i år. (Foto: Politiet / NTB scanpix)

Politiet i Follo offentliggjør to tegninger de har fått laget etter at en 66 år gammel mann ble skutt ned på togstasjonen i Ås i slutten av april.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har avhørt to vitner som har observert personen politiet mener kan være gjerningspersonen. Observasjonene ble gjort i Ås på ettermiddagen og kvelden og passer med beskrivelser av gjerningspersonen.

– I den forbindelse har politiet fått laget to tegninger som vi nå går ut til befolkningen med for å kunne få inn tips om noen kjenner igjen disse personene. Vi utelukker ikke at det kan være samme person som de to vitnene har oppfattet på ulik måte, opplyser politiadvokat Knut Inge Stavang i Follo politidistrikt.

Stavang opplyser at politiet har foretatt undersøkelser internt om noen gjenkjenner personen eller personene, men uten at dette har gitt resultat. Håpet er at noen utenfor politiet klarer å gjenkjenne personen eller personene på tegningene.

66-åringen hadde parkert bilen på Ås stasjon om morgenen onsdag 25. april, men ett av dekkene på bilen var punktert da han og kona kom tilbake i 18-tiden. Det var da mannen kom for å hente bilen et par timer senere, at han ble skutt i ryggen.

Mannen ble operert på Ullevål sykehus, men det ble tidlig klart at han var utenfor livsfare.

Les også: Skuddoffer i Ås hadde vært meddommer

Les flere nyheter

Personvernpolicy