AUF-lederen snuser på Stortinget

AUF-leder Eskil Pedersen kan bli stortingskandidat for Telemark (Foto: NTBscanpix).
AUF-leder Eskil Pedersen kan bli stortingskandidat for Telemark (Foto: NTBscanpix).

AUF-leder Eskil Pedersen er tiltrukket av tanken om en plass på Stortinget og har takket ja til å la seg nominere til Telemark Arbeiderpartis stortingsliste.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fra før er det kjent at Terje Lien Aasland får førsteplassen og at Lene Vågslid trolig ikke får motkandidater til andreplassen. Men tredjeplassen som Skien Arbeidersamfunn vil ha Eskil Pedersen inn på, er det større kamp om, etter at både Gunn Olsen og Sigvald Oppebøen Hansen går ut, skriver Telemarksavisa.

– Jeg synes det er veldig hyggelig at noen ønsker meg og at de nå har foreslått det. Så jeg vil ikke avvise dette for min del. Men jeg er også opptatt av at dette er en prosess som går i partiet. Det viktige er at vi lager et lag i Telemark Ap som skal sørge for at vi får tre kandidater inn. Det kan vi få til med en bra liste og en bra valgkamp, sier han.

Ifølge avisen er både fylkesvaraordfører Christian Tynning Bjørnø, statssekretær Robin Kåss i Helse- og sosialdepartementet og ordfører Sven Tore Løkslid i Hjartdal nevnt i kampen om den utsatte tredjeplassen. (©NTB)

Les også:

- Jeg kjenner på hjernen min

Breivik smilte da vitne kalte ham landssviker

- Uverdig av Breiviks forsvarer

Alt om terrorsaken

Les flere nyheter fra ABC Nyheter

Personvernpolicy