Meny

Molde skuffet over Solskjær

Ole Gunnar Solskjær (t.v.) kan bli manager i Aston Villa. Øystein Neerland (t.h.)er formann i fotballklubben Molde (Foto: NTB scanpix).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Molde-formann Øystein Neerland er ikke fornøyd med hvordan Ole Gunnar Solskjær har håndtert interessen fra engelske Aston Villa.

– Vi ble gjort kjent med interessen og samtalene, men det var likevel en skuffelse at han valgte å reise til England fredag for å møte Aston Villa nå, sier Neerland til Romsdals Budstikke.

Han satte fredag i krisemøter med Moldes øvrige ledelse. Styreleder Leif-Arne Langøy er også skuffet.

– Det er riktig å si at dette har vært en skuffende dag. Dette skulle vi gjerne vært foruten, sier styreleder Leif-Arne Langøy i Molde Fotball.

Likevel har ikke Molde vurdert å sparke Solskjær fra stillingen som manager.

– Nei, det har ikke vært noe tema i styret. Nå skal vi ta dette med ro innad i klubben og se an situasjonen. Så skal vi jobbe hardt videre for å ha fokus på det sportslige. Det er tre viktige kamper før ferien, og den første kommer allerede søndag, sier Øystein Neerland.

Les også: Villa vil ikke navngi kandidater

Supporterne bekymret

Tidligere fredag ble det kjent at Kjell Inge Røkke dropper pengestøtten til MFK etter sesongen. Han fikk aldri svar på spørsmålene han stilte til Solskjær før manageren dro i Aston Villa-samtaler fredag.

Supportergruppen Tornekrattet hadde en utfordrende fredag.

– Den er nesten uvirkelig. En kan ikke tro at man skal ende opp i en slik situasjon, når alt egentlig er så positivt. Bare ett poeng opp til serielederen, gull i fjor og Solskjær på plass – og med et vingeslag sitter vi der og vet ikke helt hva som skjer, sa Tornekrattleder Eva Brit Mauseth til NTB.

Les også: Molde mister Røkke-millioner

Kommer mer

Hun tror det kommer mer om bråket mellom Solskjær, Røkke og Molde i dagene som kommer.

– Vi mangler fortsatt alle fakta på bordet. Det er garantert mer som kommer fram, kanskje allerede lørdag, og vil kanskje sette handlinger i annet lys. Jeg tror ikke Solskjær bare har handlet ut ifra eget ego. Har han gjort det, så har han fått en voldsom ripe i lakken, sa supporterlederen.

Hun er bekymret etter at Røkke varslet stopp i pengestøtten.

– Dette betyr voldsomt mye, ikke bare for Molde Fotball, men også distriktet. Røkke har vært en stor bidragsyter i mange år. Han har vist hva man kan gjøre når man har hjertet i klubben. Dette får konsekvenser. Men det er ikke Moldes omdømme som sliter i dag, det er Solskjærs omdømme, sa Mauseth. (©NTB)

Les også: Molde bekrefter Solskjær-interesse

Les flere nyheter fra ABC Nyheter

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært