Ferguson: – City fortjente gullet

SLAGEN MANN: Alex Ferguson og Manchester United hadde gullet i lomma inntil Manchester City vendte til 3-2-seier over QPR. (Foto: NTB scanpix)
SLAGEN MANN: Alex Ferguson og Manchester United hadde gullet i lomma inntil Manchester City vendte til 3-2-seier over QPR. (Foto: NTB scanpix)

Manchester United-manager Alex Ferguson lot seg overraske over måten City tok ligagullet på, men mente byrivalen hadde fortjent pokalen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Ingen forventet dette. Alle forventet at City skulle vinne, men de gjorde det mot ti menn i en halvtime med fem minutter ekstra til å hjelpe dem.

– Jeg gratulerer City med ligatittelen. Alle som vinner den, har fortjent den, fordi det er en lang sesong. Det var ikke vår tur i dag, sa Ferguson.

Hans elever gjorde jobben og vant 1-0 over Sunderland, men måtte se City gå forbi på målforskjell etter to overtidsmål mot Queens Park Rangers.

Ferguson forteller at spillerne var svært skuffet etter kampen.

– Akkurat nå er de meget skuffet – heldigvis. Det skal spillerne være, sa skotten.

– De gjorde det fremragende i dag. Innsatsen var god, og jeg er fornøyd med prestasjonen vår gjennom sesongen. 89 poeng er som oftest nok til et mesterskap, men det var som sagt ikke vår tur i år.

Les også:

Vanvittig snuoperasjon ga City-gull

44 års ventetid er over

Arsenal sikret tredjeplassen

Maradona kunne havnet i Sheffield United


Les flere nyheter

Personvernpolicy