Stabæk oppretter kriseteam

KRISE: Stabæks medisinsk ansvarlige, lege Arne Røde, på Nadderud stadion søndag ettermiddag. Han er bekymret for Stabæk-spilleren Tor Marius Gromstad, som har vært forsvunnet siden lørdag morgen. (Foto: NTB scanpix)
KRISE: Stabæks medisinsk ansvarlige, lege Arne Røde, på Nadderud stadion søndag ettermiddag. Han er bekymret for Stabæk-spilleren Tor Marius Gromstad, som har vært forsvunnet siden lørdag morgen. (Foto: NTB scanpix)

Stabæk har etablert et kriseteam etter at fotballspilleren Tor Marius Gromstad (22) ble meldt savnet i helgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stabæk opplyste søndag i en pressemelding at Gromstad sist ble sett i området rundt Bislett stadion i Oslo lørdag klokken 7.26.

Søndag kveld skal klubben i to lukkede møter. Først skal spillertroppen samles på Nadderud før Stabæk senere skal i dialog med representanter fra Olympiatoppen, Norges Fotballforbund (NFF), Norsk Toppfotball og Idrettens helsesenter.

– Det er ikke lenger spillernes oppgave å lete. Vi skal ha et lukket møte med alle i klubben for å snakke ut. Norsk Folkehjelp er invitert for å informere om situasjoner med savnede personer, opplyser medisinsk ansvarlig Arne Røde i Stabæk til NTB.

Han er Stabæk og familiens kontaktperson i saken.

Gromstads lagkamerater i Stabæk ble orientert søndag formiddag og dro umiddelbart ut for å lete. Noen av spillerne lette også etter ham natt til søndag.

– Sammen med familien besluttet vi å gå ut i mediene med dette etter at spillerne var informert, sier Røde.

Politiet har varslet alle drosjesjåførene i Oslo om forsvinningen og håper at noen har sett Gromstad siden han sist ble observert lørdag morgen.

Bakgrunn: Fotballspiller meldt savnet

22-åringen var kledd i mørke jeans, blå joggesko med turkise lisser og en lys beige høyhalset genser.

– Vi har en observasjon fra et privat overvåkingskamerat da han gikk ut fra en leilighet sentralt i Oslo, men etter det har vi ikke et eneste spor, sier Røde.

Ifølge Stabæk-legen hadde Gromstad ikke med seg mobiltelefon, lommebok eller nøkler da han forlot brorens leilighet.

Les også:

Bergensmusiker savnet

To skuespillere forsvunnet

Savnet mann funnet død utenfor Rådhuskaia i Oslo


Les flere nyheter

Personvernpolicy