Spillanmeldelse av Pandora's Tower

En blanding av Zelda og Castlevania

Er du villig til å gjøre alt for den du elsker?

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fakta: «Pandora's Tower»

Utgis på: Wii

Testet på: Wii

Utgivelsesdato: 13. april

Aldersmerking: 12+ (www.pegi.info)

Sjanger: Action/Rollespill

Utvikler/utgiver: Ganbarion/Nintendo

Vakre Elena har fått en forbannelse over seg som sakte, men sikkert forvandler henne til et monster om hun ikke spiser monsterkjøtt, og da blir det kjekkasen Aeron sin jobb å gå på jakt.

Aeron må bestige tretten forskjellige tårn for å samle inn kjøttet som finnes der. Denne reisen er både utfordrende, spennende og full av engasjerende møter med sinte fiender.

«Pandora's Tower» er en slags kombinasjon av «Zelda» og «Castlevania». Du må kjempe mot mange fiender, men det er minst like viktig å løse forskjellige praktiske problem for å komme videre. Hjul må snus, en elv må slippes fri, og flammer må skrus av. Det er ikke spesielt originalt, men utfordringene er intelligente og sørger for at du må tenke akkurat lenge nok til at det verken blir for lett eller for vanskelig.

Du får naturligvis ikke fred mens du driver på med dette, og må rydde mange monstre av veien. Kampsystemet er et veldig enkelt enknappsystem, men i tillegg til våpenet ditt har du en kjetting som kan brukes til å fange eller kaste monstre med.

Progresjonen i spillet er i tillegg glimrende, og byr på mange muligheter for å oppgradere Aeron mens du klatrer opp tårnene. Om du savner et solid actionspill på Wii, er «Pandora's Tower» et selvskrevent valg.

Les flere spillanmeldelser for Wii:

Ambisiøst rollespill i «The Last Story»

Festen begynner ikke med «Mario Party»

Les alt om spill

Personvernpolicy