Moore synger Dylan

Michael Moore har aktivt støttet «Occupy Wall Street». Nå er han også med på en plate til inntekt for bevegelsen. (Foto: NTB scanpix)
Michael Moore har aktivt støttet «Occupy Wall Street». Nå er han også med på en plate til inntekt for bevegelsen. (Foto: NTB scanpix)

Filmmannen synger «The Times They Are A-Changin» på album til inntekt for «Occupy Wall Street».

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- De ba meg regissere en video for plata. Jeg spurte om de ikke ville jeg skulle synge en sang også. Svaret ble ja, twitret dokumentarfilmskaperen i helga.

Det er ikke første gang Moore synger akkurat den sangen offentlig. I sin dokumentarfilm «The Big One» framfører han den på gitar, så pass uvørent at alvoret kan trekkes i tvil. Ifølge Rolling Stone skal det være adskillig mer seriøst denne gangen, og for å hjelpe seg har Moore fått med Tom Chapin på gitar og munnspill.

Les også: Michael Moore vil bidra til Assanges kausjon

Les også: Michael Moore går løs på finanskrisen

Moores bidrag kan høres på albumet «Now Occupy This Album», som består av fire CDer og som kommer i salg om en uke. I alt inneholder utgivelsen 99 sanger framført av 99 ulike artister – til en pris av 99 cent.

Andre artister som er med på «Now Occupy This Album» teller Patti Smith, David Crosby, Graham Nash, Yoko Ono, Ani DiFranco, Yo La Tengo og Toots and The Maytals.

Les flere kultursaker på ABC Nyheter

Les flere nyheter her

Flere saker fra ABC Nyheter

Personvernpolicy