Mann funnet død på gangvei på Skedsmokorset

En mann i 40-årene ble natt til lørdag funnet død av en vekter på en gangvei på Skedsmokorset på Romerike. Dødsårsaken er foreløpig ukjent.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet vet ikke hva som har skjedd med mannen, men betrakter dødsfallet som mistenkelig.

– Når en person blir funnet død utendørs som dette, så er det mistenkelig for politiet fram til vi kan gi en forklaring på hvorfor han ligger der, sier politiets innsatsleder Ketil Lund til Romerikes Blad.

Det var ingen synlige skader på mannen. Det ble igangsatt opplivningsforsøk, men livet sto ikke til å redde, og mannen ble erklært død klokka 3.31. Ved Romerike politidistrikt får NTB opplyst at mannen er sendt til obduksjon hos Rettsmedisinsk institutt i Oslo, og først når en obduksjonsrapport er klar, vil politiet kunne opplyse om dødsårsaken.

(©NTB)

Les flere nyheter fra ABC Nyheter

Flere saker fra ABC Nyheter

Personvernpolicy