Spillanmeldelse: «The Witcher 2: Assassins of Kings: Enhanced Edition»

En brutal fantasi

«The Witcher 2: Assassins of Kings: Enhanced Edition»

Et rollespill fra øverste hylle.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fakta:

Spilltittel: «The Witcher 2: Assassins of Kings: Enhanced Edition»

Utgis på: PC, Xbox 360

Testet på: Xbox 360

Utgivelsesdato: 19. April

Aldersmerking: 18+ (www.pegi.info)

Sjanger: RollespillUtvikler/utgiver: CD Projekt RED / Namco Bandai Part

I det actionfylte rollespillet «The Witcher 2: Assassins of Kings» skal du styre monsterdreperen Geralt of Rivia på eventyr gjennom mørke skoger og skumle bakgater. Med sverd og magi skal ondskap utslettes og i denne mørke og korrupte fantasiverdenen er det den sterkestes rett som gjelder. Geralt har blitt urettvist anklaget for kongemord og på flykt fra makten må han finne den egentlige morderen for å renvaske sitt navn.

Enhanced Edition er en forbedret utgave av det ett år gamle «The Witcher 2». Det er fortsatt det samme gode spillet, men med noen forbedringer. Det er lagt til en håndfull nye oppdrag, som utvider levetiden på spillet med omtrent fire timer. Nytt er også en rekke ekstra filmsekvenser som gir et bedre innblikk i historien i spillet.

Les også: Siste «Ninja Gaiden»: Trår ut fra skyggene

Dette er også første gangen Geralt er tilgjengelig på Xbox 360. Overgangen til konsoll er veldig forseggjort, og alt fra kampsystemet til menyene er godt tilpasset en håndkontroller. Spillet ser veldig bra ut selv om det har blitt nedskalert noe for å kunne håndteres av konsollen. Vil du ha den beste grafikken er fortsatt PC-versjonen å anbefale, men konsollutgaven er absolutt et godt alternativ for de som ikke eier en topp spill-PC.

De dystre omgivelsene og råskapen i historien til The Witcher-spillene gjør de til en fascinerende og litt annerledes fantasiopplevelse. Dette er definitivt ikke et spill for småbarn, men alle voksne fantasielskere burde prøve dette.

Les også:

Spesielt dyr, spesielt rå

Fotball langt fra Drillos

Asura's Wrath: Helsprøtt japansk blandingsprodukt

Eventyrspill av den gamle sorten

Ambisiøst rollespill i «The Last Story»

Les mer om spill i ABC Nyheter

Les flere tester

Les flere nyheter

Personvernpolicy