Slukker brann i eksplosjonsfarlig kassebil

Brannvesenet slukket onsdag ettermiddag brannen i den eksplosjonsfarlige kassebilen i Ski kommune i Akershus.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bilen er lastet med sveiseflasker fylt med acetylen og politiet fryktet at den skulle eksplodere. Det ble derfor opprettet en sikkerhetssone på 300 meter fra kjøretøyet som sto i brann på en byggeplass øst for Vevelstadveien.

– Det har vært brann i en servicebil der det var sveiseutstyr med acetylen. Brannen har spredt seg til to anleggsbiler. Vi har nå trukket tilbake mannskapet, sier vakthavende brannmann Rune Larsen til NRK.

Det er ikke meldt om skadde. Politiet ber fortsatt beboere i nærheten av brannen om å ha vinduer og dører lukket. Røyken kan være farlig, opplyser politiet i Follo.

Bilene står i en del av industriområdet Regnbuen der det for tiden ikke er næringsvirksomhet, men som bygges ut for fremtidig næring.Veiene i området ble midlertidig stengt etter at politiet fikk melding om brannen klokka 11.40.

Les flere nyheter

Personvernpolicy