Redknapp ikke bitter på FA

IKKE BITTER: Harry Redknapp hevder han ikke er skuffet over at han ikke er tilbudt jobben som engelsk landslagssjef. (Foto: NTB scanpix)
IKKE BITTER: Harry Redknapp hevder han ikke er skuffet over at han ikke er tilbudt jobben som engelsk landslagssjef. (Foto: NTB scanpix)

Roy Hodgson er førstevalget som ny engelsk landslagssjef. Harry Redknapp er ikke bitter for at han ikke får jobben.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

West Bromwich-manager Hodgson skulle i samtaler med Englands Fotballforbund (FA) mandag og blir trolig ansatt som ny landslagssjef i løpet av kort tid.

Fabio Capello forlot stillingen i vinter. Siden har U21-landslagstrener Stuart Pearce hatt ansvaret, men Tottenham-manager Harry Redknapp har vært favoritt til å få jobben. Men ifølge FA er Hodgson den eneste manageren som er blitt kontaktet.

– Det er ikke noe problem. Hvis Roy tar jobben, ønsker jeg ham alt godt. Han er en flott fyr, sa Redknapp mandag.

Les også: Smil igjen «Happy Harry», du er frikjent

– Jeg har en flott jobb her. Hver dag jobber jeg med noen fantastiske spillere, og vi hadde et strålende resultat i går (2-0 over Blackburn søndag).

På spørsmål om han følte seg såret eller skuffet, svarte Tottenham-sjefen: – Jeg bærer ikke nag. Jeg er veldig heldig. Det er mange som ville gitt alt de har for å få den jobben jeg har her.

Roy Hodgson har tidligere vært landslagssjef for Sveits, De forente arabiske emirater og Finland. Han har også blant annet vært trener/manager i Viking, Inter, Fulham og Liverpool.

Les også:

Frykter fotball-derby kan forsvinne

Telefonrush til utskjelt Rekdal

Dirrende spenning foran Manchester-duellen

Huseklepp returnerer til Norge

Guardiola slutter som Barcelona-trener

Nytt tap for Brann


Les flere nyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden