Tok feil av kjæreste og svin

Og det førte til at en herremann fra Florida skjøt kjæresten sin.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

52 år gamle Steven Egan kan neppe være særlig fornøyd med hvordan årets svinejakt endte, for ikke å snakke om kjæresten Lisa Simmons.

Hun ble, i god tro, med ut på jakt i nordlige deler av den amerikanske staten staten Florida lørdag, melder nyhetsbyrået AP.

Ifølge den lokale sheriffen så har Egan forklart at ulykken skjedde da han hørte lyder i skogen, like ved der paret hadde teltet, og at han derfor fyrte av våpenet. Egan står på sitt, og hevder at han trodde kjæresten befant seg inne i teltet, melder ABC News.

Dessverre for både Egan og Simmons, hadde sistnevnte tatt en tur ut for å plukke appelsiner. Hun ble dermed feilaktig tatt for å være, ja, et svin.

Les også: Annenhver ulv dør i ulovlig jakt

- Han var sikker på at han skjøt et svin, og gikk for å lete etter det, sier Steve Clair ved sheriffkontoret til ABC News.

I stedet var det beina til Simmons som fikk unngjelde, og hun ble følgelig fraktet til sykehus med alvorlige skader.

Hvorvidt paret fortsatt er et par er foreløpig uklart, men Steve Egan kan i det minste trøste seg med at han ikke blir tiltalt.

Ifølge politiet beviser episoden bare at det ikke er lurt å skyte på mål som ikke er synlige, og akkurat dét er det vanskelig å være uenig i.

Les flere nyheter

Personvernpolicy