Gjerningsmannen først beskrevet som ikke-nordisk

Politioverbetjent Thor Langli i sal 250 i Oslo tinghus tirsdag på syvende dag av rettssaken der Anders Behring Breivik står tiltalt for terrorangrepet i Oslo og på Utøya 22. juli 2011. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix.
Politioverbetjent Thor Langli i sal 250 i Oslo tinghus tirsdag på syvende dag av rettssaken der Anders Behring Breivik står tiltalt for terrorangrepet i Oslo og på Utøya 22. juli 2011. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix.

Den første beskrivelsen politiet fikk av gjerningsmannen 22. juli i fjor, var at det var en mann som ikke så nordisk ut.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Han ble beskrevet som ikke nordisk og ikke afrikansk, men noe midt imellom, noe brun i huden, forklarte politioverbetjent Thor Langli i retten.

Han var politiets innsatsleder i Oslo 22. juli.

Beskrivelsen fikk han på telefon fra vaktsentralen i underetasjen på høyblokken i regjeringskvartalet. Den var basert på videoopptak vaktene der hadde sett.

Se også: Overlevde bomben - håper Breivik er utilregnelig

Vaktene i underetasjen beskrev en gjerningsmann i vekteruniform og med pistol. Langli tror han fikk denne beskjeden rundt klokken 15.40.

– Noe senere kom det en beskrivelse fra en brannmann som hadde sett ut mot Grubbegata fra arbeidsplassen sin. Han beskrev en mann i politiuniform og med nordisk utseende. I tillegg hadde han pistol og en form for delta-hjelm. Vi trodde derfor en stund at det dreide seg om to gjerningsmenn, fortalte Langli.

Anders Behring Breivik i regjeringkvartalet.Anders Behring Breivik i regjeringkvartalet.

Fordi gjerningsmannen var bevæpnet, ble det bestemt at det var beredskapstroppen som skulle følge opp sporene.

- Avslørende

Langli mener bildet av Anders Behring Breivik som forlater bombebilen, avslører ham som en falsk politimann.

– Overdelen satt altfor trangt, for meg så han ikke ut som en politimann. For meg så det ut som en som prøvde å late som, sa Langli om bildet som regjeringskvartalets vaktsentral fanget på film.

Forsvarer Vibeke Hein Bæra spurte Langli hva som ville skjedd dersom politiet hadde fått tilgang til videofilmen umiddelbart etter at vaktfolkene hadde oppdaget bombebilen på filmen, rundt ti minutter før eksplosjonen fant sted.

– Dersom vi hadde fått meldinger før eksplosjonen; normalt kjører vi da til stedet og melder fra om hva som observeres. Får man øye på gjerningsmann da, anroper man. I ytterste fall kan man skyte for å skade eller drepe, fortalte Langli.

- Forsto straks at det var terror

Innsatslederen mente det ikke var tvil om at det var et terrorangrep da han kom til regjeringskvartalet 22. juli.

– Jeg kjørte inn og parkerte i området. Ambulansetjeneste var allerede i full gang med intensiv innsats. Jeg så også at hele området var dekket med vrakgods. Jeg avga situasjonsrapport til operasjonssentralen om det jeg så, altså skader i området, sa Langli i retten tirsdag.

– I tillegg sa jeg på sambandet at dette er en terrorhandling. Det sa jeg sånn at patruljer på vei til området skulle være klar over hva vi sto overfor. Det kunne være flere bomber plassert ut og bevæpnede gjerningsmenn i drift. Jeg ba om bevæpningsordre på oppdraget og at Delta skulle kalles inn, sa han.

Han forklarte at Delta er det vanlige kallenavnet på beredskapstroppen for skarpe oppdrag.

Langli fortalte at han ladet sitt eget tjenestevåpen, gikk ut av bilen og mot baksiden av H-blokken der han så svært alvorlig skadde mennesker ligge mens ambulansepersonell var i gang med å gi livreddende førstehjelp.

– Jeg anså forholdene som sikre nok til å gå fram, det var ikke noen lyder fra bygningen som tydet på at den var i ferd med å kollapse. Men langs fasadene raste det kontinuerlig stein, deler av vindusfasader og glass. Etter noen timer raste også taket på kantinebygget, fortalte Langli.

Overvåkningsbilde av bomben som går av i regjeringskvartalet. Foto: Politiet via VG Nett.Overvåkningsbilde av bomben som går av i regjeringskvartalet. Foto: Politiet via VG Nett.

Han sier han så et stort hull i bakken hvor bomben hadde gått av.

Langli forteller at det var viktig å koordinere arbeidet mellom politi, brannvesen og helsevesen. Det ble opprettet samlingsplasser for evakuerte og skadde utenfor VG-huset og på Youngstorget. Langli ledet koordineringsarbeidet mellom de ulike nødetatene.

Aktor Inga Bejer Engh ba ham beskrive samarbeidet mellom politi, helsepersonell, brannvesen og sivilforsvar.

– Selvfølgelig var det veldig hektisk i startfasen, og vi sto ikke samlet hele tiden, men etter hvert ble samarbeidet veldig godt. Vi har samarbeidet godt i mange år. Vi samles og drøfter scenarier, og vi hadde også hatt noen øvelser med skarpe scenarier. For Oslos del føler vi at vi er kommet ganske langt, sa Langli.

– Samarbeidet gjorde at lederne for andre etater følte større trygghet. Det er ikke bare å gå inn i et område hvor det akkurat har gått av en bombe, sa han.

Roste sivile

– Det var veldig mange sivile som kom forbi, som gjorde en kjempejobb og hjalp til med redningsarbeidet, sa Langli da han vitnet.

Han nevnte en amerikansk kirurg som eksempel på innsatsen fra de sivile.

– Jeg hørte om en person som hadde presentert seg som kirurg fra USA. Han var villig til å bistå, plukket masse glass ut av folk og bandasjerte dem, fortalte han.

Langli rettet også en stor takk til helsearbeiderne og til Sivilforsvaret som etter hvert ble en viktig del av arbeidet i regjeringskvartalet.

Han fortalte også om det store trykket fra mediene. Han fortalte at han hadde hørt meldinger om radiosendinger der personer som var tydelig sjokkskadd ble intervjuet, og som han mente ikke ga et riktig bilde av situasjonen inne på området ved regjeringsbygningene.

Langli opplyste imidlertid om et godt samarbeid med pressen, som viste forståelse for anmodningene om ikke å filme og fotografere døde og skadde.

Politiet fikk tillatelse til å skyte

Anders Behring Breivik under Thor Langlis forklaring. Foto: Lise Aaserud/NTB scanpix.Anders Behring Breivik under Thor Langlis forklaring. Foto: Lise Aaserud/NTB scanpix.

Politiet fryktet at den ansvarlige for bomben skulle prøve seg på nytt, og ga dermed instruks om å stanse alle som prøvde å komme seg forbi sperringene uten identifikasjon, og om nødvendig skyte.

– Vi hadde fått informasjon om at personell som framsto som uniformert, var involvert i eksplosjonen. Dermed ga vi instruks til samtlige som sto vakt ved sperringene om at politimenn som de ikke kjente og som ikke kunne identifiseres, skulle avvises. I ytterste fall ble det gitt tillatelse til å bruke skytevåpen for å avvise, fortalte politiets innsatsleder Thor Langli i retten tirsdag.

– Meldingene gikk på at det var en person med vekteruniform eller politiuniform, og at han hadde skytevåpen. Vi måtte sette den instruksen. Vi ville ikke at noen skulle prøve seg på nytt, forklarte Langli.

Han sier instruksen var klarert med politiets operative stab.

– Heldigvis ble det ingen store problemer med denne instruksen, ingen måtte rette våpen mot noen, sa Langli.

Fikk melding om to andre bomber

Thor Langlie informerte media i regjeringskvartalet 22. juli 2011. Foto: Berit Roald/NTB scanpix.Thor Langlie informerte media i regjeringskvartalet 22. juli 2011. Foto: Berit Roald/NTB scanpix.

Kort tid etter at bomben gikk av i regjeringskvartalet, fikk politiet beskjed om at det var utplassert to andre bomber i området.

Beskjeden ble gitt fra operasjonssentralen til innsatsleder Thor Langli klokka 15.42. Langli opplyste da han vitnet tirsdag at beskjeden førte til at han etter vanskelige avveininger valgte å beordre helsearbeiderne ut fire minutter senere.

– I cirka fem minutter var det opphold i redningsarbeidet. Men det skal ikke ha fått noen helsemessige konsekvenser, sa Langli.

Han fortalte at operasjonslederen deretter raskt fikk tak i melderen, og det viste seg at meldingen om bombene stammet fra noe en vakt i regjeringskvartalet i sin tur hadde hørt. Faren ble derfor ikke vurdert som reell.

Hadde ikke mannskaper til å følge opp tips

Politiets innsatsleder Thor Langli hadde ikke mannskaper til å følge opp et tips om observasjon av et mistenkelig kjøretøy på vei bort fra eksplosjonsstedet.

Da var søket etter skadde i regjeringskvartalet i full gang.

– Rett før klokken 16 fikk jeg melding fra operasjonssentralen om at et vitne hadde observert en liten kassebil i området ved Hammersborg Torg, og som hadde kjørt mot kjøreretningen i Møllergata. Den observasjonen ble gjort 35-40 minutter tidligere. Det var én av flere meldinger de hadde fått inn, men de valgte å informere meg om denne, forklarte han i retten.

Bilen som ble observert, var etter alt å dømme Anders Behring Breiviks støttekjøretøy.

Regjeringskvartalet etter at bomben gikk av 22. juli 2011. Foto: Morten Holm/NTB scanpix.Regjeringskvartalet etter at bomben gikk av 22. juli 2011. Foto: Morten Holm/NTB scanpix.

– Da pågikk søket i høyblokken. Vi hadde akkurat iverksatt søk i S-blokken, og jeg hadde altfor få hender til å kunne slippe noen. Jeg så det ikke som mulig å ta personell ut for å plassere folk rundt i byen og se etter mistenkelige ting, sa Langli.

Han sa også at det var kommet inn rapporter om en eksplosjon i Stortingsgaten og en mistenkelig person utenfor NRK, og at det ble brukt ressurser på dette.

Sendte Delta til Utøya umiddelbart

Politiets innsatsleder Thor Langli sier han innså at Utøya var svært alvorlig da de første meldingene kom inn, og han sendte derfor spesialstyrken Delta dit.

– Jeg sto sammen med Terje Klevengen, som ledet Deltas innsats, da han fikk inn en telefon som forandret ansiktsuttrykket hans. Mens han var i telefonen, sa han «skyting på Utøya» ut av munnviken, forklarte Langli i retten tirsdag. Han husker ikke å ha sett på klokken, men regner med at telefonen kom cirka klokken 17.30.

Kort tid etterpå fikk operasjonslederen for helseinnsatsen i regjeringskvartalet en telefon om at minst 50 personer var skutt på Utøya.

– Jeg tror det var ti mann fra Delta i regjeringskvartalet. Da var det to timer siden siste observasjon av gjerningsmannen i sentrum. Jeg sa til Deltas leder at det som skjedde på Utøya uansett var verre, og ba ham dra dit med sin styrke. De dro umiddelbart, fortalte Langli i retten.

To fra Delta ble igjen i regjeringskvartalet i tilfelle det skulle bli en opptrapping der, mens åtte dro videre. Langli visste også at Delta på det tidspunktet hadde mobilisert og at større styrker var på vei.

Han sier han for seg selv gjorde en umiddelbar kobling da han var i regjeringskvartalet og fikk høre om skytingen på Utøya.

Bistandsadvokat Mette Yvonne Larsen spurte Langli direkte om hvilke tanker han gjorde seg da de første meldingene kom fra Utøya, og om han tenkte at skytingen kunne henge sammen med bomben i regjeringskvartalet, hvor han var politiets innsatsleder.

– For meg selv tenkte jeg at det må være en forbindelse, selv om jeg ikke hadde noen holdepunkter for det, forklarte Langli.

– Jeg klarte ikke å fatte at det kunne være flere sånne typer på én gang, sa Langli.

Han forklarte videre at før den første beskjeden fra Utøya kom, var det mest sannsynlige scenariet at eventuelle nye tilslag ville komme i Oslo.

Like før klokken 12 ble retten hevet for en times lunsjpause.

Les det som har skjedd i retten tirsdag: – Trykkbølgen var dødelig ut til 25 meter

Hadde barna med på jobb 22. juli

Les alt om 22. juli

Les flere nyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
19:40 Mineraler for 1.000 milliarder funnet på havbunnen ved Svalbard19:33 Rekord-astronaut snart på vei tilbake til jorden19:00 Dramatisk ved Europas yttergrense – løsnet skudd18:54 Voldtok gutt (14) på skole – truet med slåsshanske18:32 Trump-plan lar Israel beholde ulovlige bosetninger18:12 Gruveselskap vil starte omstridt prosjekt ved Førdefjorden før nyttår17:54 Islandsk vulkan viser tegn på snarlig utbrudd17:23 Nordmenn skremt av Wuhan-viruset: – Vi skjønner at folk kan bli nervøse16:27 Meningsmålinger gir håp for Demokratene16:21 USA trapper opp bombing i Afghanistan16:20 Norge og Storbritannia signerte brexitavtale15:47 Stina Nilsson frykter at sesongen er over15:42 Hør lydloggen: – Vi klarer ikke følge dere på radar15:17 Hegerberg ute med alvorlig skade15:07 Nordmenn drakk mindre melk i fjor15:06 Mane spiller ikke mot West Ham14:57 Ny massakre i Burkina Faso – flyktningkrisen vokser14:54 190 trusler om skoleskyting i Norge på to uker14:38 Avislevering blir dyrere med Posten14:36 Eriksen fra Tottenham til Inter14:02 Rundt 50 drept i kamper i Den sentralafrikanske republikk14:01 Israel sender forsterkninger til Jordandalen13:48 Norge sjekker ikke reisende fra Kina for sykdom13:38 The Guardian: Første tilfelle av person til person-smitte i Europa13:27 881 anmeldt for trygdesvindel i 201913:26 Stemmer ikke senatorene for å dømme Trump er det mot bedre vitende12:54 IS-siktet kvinne overført til fengsel12:54 Klæbo går ikke i NM12:47 Slår «kjøttskam»-alarm: En tredel av norsk matjord vil gro igjen12:33 Arten som overlever «alt», har én svakhet12:13 EU varsler strenge 5G-regler12:13 Halvannen million vil hylle Bryant med ny NBA-logo12:12 Solbergs rekordkorte redegjørelse vekker reaksjoner12:11 Solskjær: – Et vanskelig vindu12:10 Røe Isaksen og Nav møter Riksadvokaten og Trygderetten11:25 – Bolton var bekymret over at Trump ga tjenester til autokrater11:24 Nordmann skal lede prestisjekomité i Wada11:23 Her er «nye» Frp på Stortinget10:36 Ap ber Bymiljøetaten snu i Amcar-saken10:35 Eirik Jensen får ikke tilgang til Cappelen-telefoner10:34 Kullforbruket går nå raskt ned i Europa: – Oppløftende10:29 Ingen endring i antall fosterreduksjoner etter ny abortlov10:25 Ny undersøkelse: Færre utsatt for ID-tyveri09:34 Godset-kapteinen på vei til MLS09:23 Lundby får hoppe storbakke i prøve-VM, men ikke i VM09:11 Børsfall fortsetter i Asia09:11 Netanyahu trekker begjæring om immunitet08:55 Per-Willy Amundsen blir Frps nye justispolitiske talsperson08:44 NBA utsetter Lakers-kamp etter Bryant-ulykken08:43 Riiber tilbake i VM-løypene for å jakte på Seefeld-trippelen08:04 Kina fraråder utenlandsreiser07:51 Mann siktet for å ha drept fem av sine egne spedbarn07:28 Frp sier nei til SVs forslag om å legge ned storfylker07:11 – Jorden kan bli helt ugjenkjennelig07:06 Vindturbiner kutter TV-signalet til bygdefolket07:00 VM-debutant Knotten tar med seg mamma til høyden06:36 Telenor tar ut milliardutbytte fra datterselskap i Bangladesh06:30 Far Iversen om Emils form: – Hvile er det tryggeste06:02 Hegnar tar utbytte på 100 millioner i frykt for økt formuesskatt06:00 Dette skjer i dag06:00 Gatebarn i Rwanda: – Når de er ferdige med å kalle deg prostituert, tyv eller uteligger, så kaster de deg i fengsel05:49 Fotballstjerner samles til veldedighetskamp i Australia05:45 Forsvareren: PST-forklaringen til terrorsiktet kvinne nyttig for etterretningen05:36 Dette skjedde i natt05:30 «Løslatt» Frp går imot plan mot knivvold05:20 Hundrevis drept i drastisk opptrapping i Jemen05:00 Nav-utvalg varsler svar om skandalens omfang04:52 Ny fluorgift på EUs miljøgiftliste etter norsk forslag04:19 Nicki Minajs bror dømt til fengsel for voldtekt mot 11-åring04:00 Ni av ti nyutdannede teknologer og realister i jobb innen fem måneder03:28 Jarlsberg-kutt rammer Felleskjøpet03:17 Johnson håper på Huawei-kompromiss02:47 Coronavirus påvist hos mann i Tyskland02:46 Bussjåfører varsler hard kamp for lønnsøkning02:43 USA fraråder amerikanere å reise til Kina02:30 Kina har påvist 1.300 nye smittetilfeller02:29 Veidirektøren vil ha mer vei for pengene01:36 Tidligere belgisk konge innrømmer datter utenfor ekteskapet01:29 Meglerhus dømt til å betale millionerstatning00:18 Frp frigjør seg fra bompengeavtalen00:07 Åtte omkom i storbrann i husbåter i Alabama23:33 Republikanerne under press til å innkalle Bolton som vitne22:46 Tidligere produksjonsassistent brast i gråt flere ganger da hun vitnet mot Weinstein22:11 Nav stanser arbeidstrening hos XXL21:56 Kinesiske turister nektes å reise – også til Norge21:50 Forskere: Slik hørtes en mann ut for 3000 år siden21:49 Trumps forsvarer: Vi lever i riksrettens tid21:17 Solberg: – Alltid like vondt å komme til Auschwitz20:47 Regjering med Ap og Sp er det rødgrønne alternativet flest ønsker seg20:42 Hva skjer om du blir smittet av coronavirus?20:42 Denne uka forlater britene EU – feirer med vennskapsmynt20:08 Pentagon bekrefter flystyrt i Afghanistan20:07 Listhaug blir Frps finanstopp på Stortinget20:05 Alle evakuert etter brann i sykehjem i Rørvik19:30 Pappa vil forsones med Meghan Markle19:23 Spisekonkurranse gikk galt – kvinne døde18:49 Trump vil legge fram Midtøsten-plan tirsdag18:38 Statsadvokat: Null samarbeid fra prins Andrew i Epstein-saken18:20 Svensk skiyndling: – Der og da føltes det som om verden raste18:15 Pollensesongen én måned foran skjema
Siste nytt
19:40PengerMineraler for 1.000 milliarder funnet på havbunnen ved Svalbard19:33VerdenRekord-astronaut snart på vei tilbake til jorden19:00VerdenDramatisk ved Europas yttergrense – løsnet skudd18:54NorgeVoldtok gutt (14) på skole – truet med slåsshanske18:32VerdenTrump-plan lar Israel beholde ulovlige bosetninger18:12PengerGruveselskap vil starte omstridt prosjekt ved Førdefjorden før nyttår17:54VerdenIslandsk vulkan viser tegn på snarlig utbrudd17:23Helse og livsstilNordmenn skremt av Wuhan-viruset: – Vi skjønner at folk kan bli nervøse16:27PolitikkMeningsmålinger gir håp for Demokratene16:21VerdenUSA trapper opp bombing i Afghanistan16:20PolitikkNorge og Storbritannia signerte brexitavtale15:47SportStina Nilsson frykter at sesongen er over15:42VerdenHør lydloggen: – Vi klarer ikke følge dere på radar15:17SportHegerberg ute med alvorlig skade15:07Helse og livsstilNordmenn drakk mindre melk i fjor15:06SportMane spiller ikke mot West Ham14:57VerdenNy massakre i Burkina Faso – flyktningkrisen vokser14:54Norge190 trusler om skoleskyting i Norge på to uker14:38KulturAvislevering blir dyrere med Posten14:36SportEriksen fra Tottenham til Inter14:02VerdenRundt 50 drept i kamper i Den sentralafrikanske republikk14:01VerdenIsrael sender forsterkninger til Jordandalen13:48Helse og livsstilNorge sjekker ikke reisende fra Kina for sykdom13:38Helse og livsstilThe Guardian: Første tilfelle av person til person-smitte i Europa13:27Penger881 anmeldt for trygdesvindel i 201913:26StemmerStemmer ikke senatorene for å dømme Trump er det mot bedre vitende12:54NorgeIS-siktet kvinne overført til fengsel12:54SportKlæbo går ikke i NM12:47PolitikkSlår «kjøttskam»-alarm: En tredel av norsk matjord vil gro igjen12:33VerdenArten som overlever «alt», har én svakhet12:13VerdenEU varsler strenge 5G-regler12:13SportHalvannen million vil hylle Bryant med ny NBA-logo12:12PolitikkSolbergs rekordkorte redegjørelse vekker reaksjoner12:11SportSolskjær: – Et vanskelig vindu12:10PolitikkRøe Isaksen og Nav møter Riksadvokaten og Trygderetten11:25Politikk– Bolton var bekymret over at Trump ga tjenester til autokrater11:24SportNordmann skal lede prestisjekomité i Wada11:23PolitikkHer er «nye» Frp på Stortinget10:36MotorAp ber Bymiljøetaten snu i Amcar-saken10:35NorgeEirik Jensen får ikke tilgang til Cappelen-telefoner10:34VerdenKullforbruket går nå raskt ned i Europa: – Oppløftende10:29Helse og livsstilIngen endring i antall fosterreduksjoner etter ny abortlov10:25NorgeNy undersøkelse: Færre utsatt for ID-tyveri09:34SportGodset-kapteinen på vei til MLS09:23SportLundby får hoppe storbakke i prøve-VM, men ikke i VM09:11PengerBørsfall fortsetter i Asia09:11PolitikkNetanyahu trekker begjæring om immunitet08:55PolitikkPer-Willy Amundsen blir Frps nye justispolitiske talsperson08:44SportNBA utsetter Lakers-kamp etter Bryant-ulykken08:43SportRiiber tilbake i VM-løypene for å jakte på Seefeld-trippelen08:04ReiseKina fraråder utenlandsreiser07:51VerdenMann siktet for å ha drept fem av sine egne spedbarn07:28PolitikkFrp sier nei til SVs forslag om å legge ned storfylker07:11Norge– Jorden kan bli helt ugjenkjennelig07:06NorgeVindturbiner kutter TV-signalet til bygdefolket07:00SportVM-debutant Knotten tar med seg mamma til høyden06:36PengerTelenor tar ut milliardutbytte fra datterselskap i Bangladesh06:30SportFar Iversen om Emils form: – Hvile er det tryggeste06:02PengerHegnar tar utbytte på 100 millioner i frykt for økt formuesskatt06:00NorgeDette skjer i dag06:00VerdenGatebarn i Rwanda: – Når de er ferdige med å kalle deg prostituert, tyv eller uteligger, så kaster de deg i fengsel05:49SportFotballstjerner samles til veldedighetskamp i Australia05:45NorgeForsvareren: PST-forklaringen til terrorsiktet kvinne nyttig for etterretningen05:36NorgeDette skjedde i natt05:30Politikk«Løslatt» Frp går imot plan mot knivvold05:20VerdenHundrevis drept i drastisk opptrapping i Jemen05:00PengerNav-utvalg varsler svar om skandalens omfang04:52NorgeNy fluorgift på EUs miljøgiftliste etter norsk forslag04:19KulturNicki Minajs bror dømt til fengsel for voldtekt mot 11-åring04:00NorgeNi av ti nyutdannede teknologer og realister i jobb innen fem måneder03:28PengerJarlsberg-kutt rammer Felleskjøpet03:17VerdenJohnson håper på Huawei-kompromiss02:47VerdenCoronavirus påvist hos mann i Tyskland02:46PengerBussjåfører varsler hard kamp for lønnsøkning02:43VerdenUSA fraråder amerikanere å reise til Kina02:30Helse og livsstilKina har påvist 1.300 nye smittetilfeller02:29MotorVeidirektøren vil ha mer vei for pengene01:36KulturTidligere belgisk konge innrømmer datter utenfor ekteskapet01:29PengerMeglerhus dømt til å betale millionerstatning00:18MotorFrp frigjør seg fra bompengeavtalen00:07VerdenÅtte omkom i storbrann i husbåter i Alabama23:33PolitikkRepublikanerne under press til å innkalle Bolton som vitne22:46KulturTidligere produksjonsassistent brast i gråt flere ganger da hun vitnet mot Weinstein22:11PengerNav stanser arbeidstrening hos XXL21:56ReiseKinesiske turister nektes å reise – også til Norge21:50VerdenForskere: Slik hørtes en mann ut for 3000 år siden21:49VerdenTrumps forsvarer: Vi lever i riksrettens tid21:17NorgeSolberg: – Alltid like vondt å komme til Auschwitz20:47PolitikkRegjering med Ap og Sp er det rødgrønne alternativet flest ønsker seg20:42Helse og livsstilHva skjer om du blir smittet av coronavirus?20:42PolitikkDenne uka forlater britene EU – feirer med vennskapsmynt20:08VerdenPentagon bekrefter flystyrt i Afghanistan20:07PolitikkListhaug blir Frps finanstopp på Stortinget20:05NorgeAlle evakuert etter brann i sykehjem i Rørvik19:30KulturPappa vil forsones med Meghan Markle19:23VerdenSpisekonkurranse gikk galt – kvinne døde18:49VerdenTrump vil legge fram Midtøsten-plan tirsdag18:38VerdenStatsadvokat: Null samarbeid fra prins Andrew i Epstein-saken18:20SportSvensk skiyndling: – Der og da føltes det som om verden raste18:15Helse og livsstilPollensesongen én måned foran skjema
Populært