Åpen for alle - alltid

Møtes på Frognerbadet

Artistene Bertine Zetlitz (f.v), Øystein Dolmen, Anne Grete Preus, Halvdan Sivertsen, Elvira Nikolaisen, rapper Øyvind Sauvik i Paperboys og Jan Eggum var med i programmet «Hver gang vi møtes» på TV2. I sommer møtes de igjen i Frognerbadet. (Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix)
Artistene Bertine Zetlitz (f.v), Øystein Dolmen, Anne Grete Preus, Halvdan Sivertsen, Elvira Nikolaisen, rapper Øyvind Sauvik i Paperboys og Jan Eggum var med i programmet «Hver gang vi møtes» på TV2. I sommer møtes de igjen i Frognerbadet. (Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix)
Artikkelen fortsetter under annonsen

«Hver gang vi møtes» er ferdig for sesongen på TV 2. Men torsdag 14. juni blir det gjensyn med artistene på Norwegian Wood.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge VG var det kun én dag som var ledig i alles kalendre i sommer. Dermed blir Norwegian Wood-konserten torsdag 14. juni den eneste i sommer med Vinni, Bertine Zetlitz, Elvira Nikolaisen, Anne Grete Preus, Halvdan Sivertsen, Øystein Dolmen og Jan Eggum på samme scene.

- Dette er syv av våre aller fineste artister, og det de har gjort sammen i «Hver gang vi møtes»-serien har gledet utrolig mange mennesker. Nå gleder vi oss veldig til å ha dem alle sammen live i Frognerbadet.

- Bertine, Vinni, Anne Grete og Elvira har spilt hos oss tidligere - og det var på høy tid at Halvdan, Jan og Øystein kom til oss også. Det kommer til å bli en sommerkveld for minnebøkene i Frognerbadet 14. juni, sier festivalsjef Jørgen Roll i en pressemelding.

Gleder seg

VG har også snakket med et par av artistene, som ikke uventet uttrykker stor begeistring for gjensynskonserten.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

- Er det vedtatt? Flott. Det blir artig, sier Øystein Dolmen.

- Det blir stas med en musikalsk gjenforening, fastslår Bertine Zetlitz.

«Hver gang vi møtes»-artistene spiller før Bryan Ferry avrunder dagen på badet torsdag.

- Til sammen tror jeg dette er en pakke som vil fungere perfekt i Frognerbadet, sier Roll.

Les også:

Kulturminister i kaketrøbbel

Her spiller han for deg

Forhåndslytt på Jack White

Les mer om kultur i ABC Nyheter.