Meny

Pippa i pistol-skandale

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Pippa Middleton «trodde det var en fleip» da hun ble avfotografert med en mann som pekte med noe som lignet en pistol, ifølge en venn.
Svigerinnen til britiske prins William ble fotografert lørdag ettermiddag sammen med en mann som pekte med pistol mens han satt bak rattet på en bil, melder The Telegraph.


Middleton (27) kan nå bli avhørt av fransk politi etter pistolhendelsen, som skjedde på vei til Gare du Nord der hun skulle rekke Eurostartoget til London.

Episoden skjedde dagen etter at Middleton var tilstede ved en fest avholdt av designeren victomte Arthur de Soultrait. Men vicomtens bror, Marcy de Soultrait, insisterte tirsdag kveld på at pistolen var et leketøy og at Middleton syntes hendelsen var «en svært morsom lek».

- Pippa er en god venn av meg, og denne pistolhendelsen er svært tøvete. Det var et leketøy sjåføren hadde i bilen sin. Pippa syntes det var morsomt. Det går bra å gjøre slikt i Frankrike, og politiet etterforsker ikke saken. - Jeg har snakket med Pippa, hun opplever det hele som en fleip og en morsom lek. Vi bare lo. Vi er morsomme mennesker, det er slikt vi gjør.

Britiske The Sun har identifisert pistolmannen som en fransk advokat. 36-åringen jobber for et amerikansk advokatfirma.

Da episoden skjedde tok en frilansfotograf bilder av bilen. Sjåføren trakk frem det som lignet en halvautomatisk pistol og lukket et øye mens han siktet mot fotografen. Ifølge fransk lovgivning kan enhver som «truer» noen andre med et ekte eller falsk våpen risikere fengsel i fem år.

Les flere nyheter

Populært