Meny

Her klamrer politimannen seg til vindusviskerne på bussen

Dedikert tjenestemann: Politimannen ble ufrivillig passasjer på bussen da han ville gi sjåføren bot. Etterpå hindret han bussjåføren i å bli banket opp. Se video av hendelsen nederst i artikkelen. (Foto: Youtube)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bussjåføren prøvde å slippe unna fartsbot.

De færreste liker å bli stoppet av utrykningspolitiet. Men en bussjåfør i Vietnam valgte en noe spesiell strategi da han ble stoppet for å ha kjørt for fort og i motsatt kjørefelt, skriver AP.

Fikk hjelp av kollega

Det startet bra. Bussjåføren stoppet og gikk ut av bussen for å prate med politimannen. Men da han ble bedt om å fylle ut et skjema, hoppet han inn i bussen igjen.

Politimannen stilte seg så foran bussen for å hindre at sjåføren skulle flykte fra bota. Men overraskende nok begynte sjåføren likevel å kjøre bussen.

Se også: Her meier bussjåfør ned syklist med vilje

Politimannen hadde da ikke noe annet valg enn å klamre seg fast i vindusviskerne – mens bussjåføren stadig økte farten.

En annen politimann fulgte etter bussen i bil og filmet det hele. Etter en drøy kilometer klarte han å få sjåføren til å stoppe bussen – til kollegaens store glede.

Ville banke opp bussjåføren

Øyenvitner forsøkte deretter å banke opp bussjåføren, men politimannen som hadde klamret seg fast i vindusviskerne, stoppet dem.

Les også: En overrasket bussjåfør

Bussjåføren forklarte handlingene sine med at han fryktet for å bli straffet igjen. Han hadde nemlig sonet fire år i fengsel fram til 2010 for å ha forårsaket ei dødsulykke etter uansvarlig kjøring.

Les flere nyheter

Se video av den spesielle bussturen her:

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært