Meny

Bee Gees-stjerne i koma

Dødssyk Bee Gees-stjerne i koma. Foto: Scanpix/EPA/JACEK TURCZYK.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bee Gees-stjernen Robin Gibb ligger i koma på et sykehus i London. Ifølge legene har den dødssyke popstjernen trolig bare få dager igjen å leve, melder britiske medier.

62 år gamle Gibb har i flere år slitt med store helseproblemer, og har blant annet blitt behandlet for både lever- og tarmkreft. Tidligere i år virket det som om han hadde kommet seg fra kreften, og gjorde flere offentlige opptredener.

Men lørdag skriver britiske aviser at legene kan ha oppdaget en ny kreftsvulst.

Gibb er innlagt på en privatklinikk i Chelsea i London, der både kona Dwina og parets tre voksne barn våker over ham. Også broren Barry skal ha fløyet inn fra USA til sykehuset for å sitte ved sin syke lillebrors seng.

Sammen med tvillingbroren Maurice og storebror Barry utgjorde Robin Gibb disko-trioen Bee Gees, som herjet hitlistene på 1970-tallet med låter som «Stayin' Alive», «Night Fever» og «How Deep Is Your Love».

Maurice Gibb døde i 2003 av komplikasjoner som følge av alvorlige tarmproblemer.

Les flere nyheter her.

Populært