Meny

Huseiere rundstjålet på egen visning

PASS PÅ VERDIENE: Skal du holde visning er det lurt å gjemme unna gjenstander med høy verdi, råder politiet. Illustrasjonsfoto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå advarer ekteparet, som ble frastjålet en rekke verdisaker fra sin enebolig i Lommedalen, mot tyver på boligvisninger.

Huseierne, som ønsker å være anonyme, forteller at de la spesielt merke til en person som ønsket å gå for seg selv på visningen som fant sted i slutten av mars.

– Megleren var i kontakt med ham, men vedkommende kom bare med korte ja- og nei-svar. Han virket suspekt, sier den mannlige huseieren til Budstikka.

Men det var først når visningen var over at ekteparet merket at verdier for flere tusen kroner var borte vekk. Deriblant et speilreflekskamera, en iPad, et smykke, et par solbriller og et pass.

Ekteparet har anmeldt forholdet og ber nå andre som holder visning om å være ekstra observante.

Politiet har imidlertid få spor å gå etter, utover en beskrivelse av den antatte gjerningsmannen.

– På visning er hele boligen tilgjengelig, og det er vanskelig å ha oversikt over alle. Vær derfor forsiktig med hvor du legger verdigjenstander, råder politiførstebetjent Anne Stine Simonsen ved Asker og Bærum politidistrikt til Budstikka.

Les også:

Hva skal du se etter på visning

Dette kan du gjøre ved visning

Bruk boligvettet

Les flere nyheter

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært