Meny

Adele på pengetoppen

Adeles gullstrupe har sikret 23-åringen en formue på 185 millioner kroner. (Foto: NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Adele har toppet salgslister verden over med sitt album «21». Suksessen har også gjort henne til Storbritannias rikeste musiker under 30 år.

I en liste utarbeidet av The Sunday Times over landets rikeste musikere under 30 år, troner 23-årige Adele suverent på toppen. Hennes formue er anslått til 185 millioner kroner, noe som er 130 millioner mer enn i fjor.

Verdenshit

Den voldsomme formueøkningen er et direkte resultat av den fenomenale suksessen Adele har hatt med «21» og hitsingler hentet derfra. I Storbritannia alene har albumet nå solgt fire millioner, og i USA nærmet salget seg seks millioner ved årsskiftet.

Foruten disse to store markedene har «21» toppet salgslistene i mer enn 30 land. Deriblant Norge, hvor «21» har solgt nesten 100.000 og ligget på VG-lista i sammenhengende 62 uker – og blant de ti mest solgte i 60 av disse 62 ukene.

På Sunday Times liste over rike, britiske musikere under 30 år følger Cheryl Cole og Leona Lewis, som begge oppgis å ha en formue på 110 millioner kroner.

Les også: Adele triumferte

Radcliffe enda rikere

Selv om Adele har tjent gode penger på sin musikk, ligger det likevel mest penger i film. I hvert fall er formuen til Harry Potter-stjernen Daniel Radcliffe estimert til 500 millioner kroner, noe som gjør han til Storbritannias rikeste skuespiller under 30 år.

Les flere kultursaker på ABC Nyheter

Les flere nyheter her

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært