Meny

Dandy Warhols vil feire 13-årsjubileum

Til helga spiller Dandy Warhols i Bergen og Oslo, og til neste år planlegger bandet jubileumsturnè - for en 13 år gammel plate. (Foto: Promo)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Thirteen Tales From Urban Bohemia» ble en megasuksess for The Dandy Warhols i 2000. Det vil de markere med turnè neste år, tretten år etter.

Med låter som «Bohemian Like You» og «Get Off» ble Portland-bandet The Dandy Warhols omtrent allemannseie en periode. Albumet «Thirteen Tales From Urban Bohemia» er fortsatt bandets desidert største suksess.

Les også: Kalkulerte hipsters

Les også: Dekadente dandyer

I et intervju med GAFFA avslører bandets vokalist/gitarist, Courtney Taylor-Taylor, at bandet i 2013 vurderer å legge ut på en turné for å feire 13-årsjubileumet.

- Da tror jeg vi skal ta «Thirteen Tales» med ut på tur. Spille hele greia, så noen flere hits etterpå, sier Courtney Taylor-Taylor til Gaffa.

14. april spiller det amerikanske bandet i Bergen og dagen etter står Oslo for tur. Norges-konsertene er startskuddet på bandets nye Europa-turnè, som sammenfaller med utgivelsen av deres nye album «This Machine», 23. april.

Les flere saker fra Gaffa her

Les flere kultursaker på ABC Nyheter

Les flere nyheter her

Populært