Meny

Dandy Warhols vil feire 13-årsjubileum

Til helga spiller Dandy Warhols i Bergen og Oslo, og til neste år planlegger bandet jubileumsturnè - for en 13 år gammel plate. (Foto: Promo)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Thirteen Tales From Urban Bohemia» ble en megasuksess for The Dandy Warhols i 2000. Det vil de markere med turnè neste år, tretten år etter.

Med låter som «Bohemian Like You» og «Get Off» ble Portland-bandet The Dandy Warhols omtrent allemannseie en periode. Albumet «Thirteen Tales From Urban Bohemia» er fortsatt bandets desidert største suksess.

Les også: Kalkulerte hipsters

Les også: Dekadente dandyer

I et intervju med GAFFA avslører bandets vokalist/gitarist, Courtney Taylor-Taylor, at bandet i 2013 vurderer å legge ut på en turné for å feire 13-årsjubileumet.

- Da tror jeg vi skal ta «Thirteen Tales» med ut på tur. Spille hele greia, så noen flere hits etterpå, sier Courtney Taylor-Taylor til Gaffa.

14. april spiller det amerikanske bandet i Bergen og dagen etter står Oslo for tur. Norges-konsertene er startskuddet på bandets nye Europa-turnè, som sammenfaller med utgivelsen av deres nye album «This Machine», 23. april.

Les flere saker fra Gaffa her

Les flere kultursaker på ABC Nyheter

Les flere nyheter her

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært