Meny

Spillanmeldelse av Resident Evil: Operation Raccoon City

Zombiemassakre

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Å spille på lag mot zombiene burde være oppskriften på suksess.
Fakta om Resident Evil: Operation Raccoon City

Utgis på: PC, PlayStation 3, Xbox 360

Testet på: Xbox 360

Utgivelsesdato: 20. mars

Aldersmerking: 18+ (www.pegi.info)

Sjanger: Action

Utvikler/utgiver: Slant Six Games/Capcom

Resident Evil-serien har endret seg ganske mye fra den spede starten en gang på 90-tallet, da du sakte vandret rundt i en villa og håpet at du ikke møtte på noe som helst av frykt for å få slag.

Tidene har endret seg. God, gammel skrekk er ikke like på moten som det en gang var, og i en verden herjet av Call of Duty og flerspillerfunksjoner på nett, er det ikke til å unngå at til og med Resident Evil-serien lar seg inspirere.

Møt Resident Evil: Operation Raccoon City: Et spill som egentlig har et ganske herlig konsept, som fullstendig mangler gjennomføring. Aller helst spiller fire stykker på lag og dreper horder av zombier sammen. Det kan bli ganske moro når alt klaffer, men bare om du faktisk finner spillere.

Å spille alene er et sørgelig kapittel, men dessverre noe de fleste vil ende opp med å gjøre siden det er nesten umulig å finne noen å spille med. Da blir du herjet av en elendig kunstig intelligens som får dine allierte til å drepe seg selv gang på gang, og spillets ensformige natur kommer fram altfor tydelig.

Det er tydelig at Operation Raccoon City gjerne vil ha en bit av flerspillerkaka, men om det er zombieslakt du vil ha bør du heller satse på Left 4 Dead.

Les også:

Fotball langt fra Drillos

Asura's Wrath: Helsprøtt japansk blandingsprodukt

Eventyrspill av den gamle sorten

Ambisiøst rollespill i «The Last Story»


Les alt om spill

Les flere nyheter

Populært