Håper å få avhørt torturert gårdsarbeider søndag

Politiet håper å få avhørt gårdsarbeideren fra Litauen som ble funnet torturert på en gård i Nord-Trøndelag, i løpet av søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var på en av de seks gårdene i den lille grenda Bjørndalen i Nærøy at litaueren ble funnet hengende opp ned etter føtter og hender i ti-tiden lørdag. Mannen hadde store skader i muskler i hendene og føttene.

Mannen ble fløyet med luftambulanse til St. Olavs hospital i Trondheim med det politiet betegnet som alvorlige skader.

– Vi håper veldig å få avhørt ham i løpet av søndagen og har et godt håp om å få det til. Vi har gitt St. Olavs hospital beskjed om å kontakte oss dersom tilstanden blir verre eller bedre, men så langt har vi ikke hørt noe, sier operasjonsleder Ola Hofstad i Nord-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Les også: Gårdsgutt torturert i Nord-Trøndelag

Hofstad sier de håper avhøret vil kunne gi dem svar på hva som skjedde på gården og hvem som sto bak tortureringen. Politiet tror han kan ha hengt så lenge som åtte-ti timer da han ble funnet.

Ingen er så langt mistenkt i saken, og politiet etterforsker bredt. Etterforskningen på åstedet er ferdig, og det er kun avhøret av mannen som gjenstår.

Gårdsarbeideren ble funnet av en gårdbruker etter at gårdsarbeideren ikke hadde gjort unna jobben i fjøset. Den torturerte mannen bodde i et gammelt hus på gården og har fortalt til gårdbrukeren at han fikk besøk sent fredag kveld eller natt til lørdag, sier Hofstad.

Flere naboer er avhørt, uten at det har kommet fram noe nytt i saken. Det har heller ikke kommet inn noen tips, skriver Trønder-Avisa.

Sør-Trøndelag politidistrikt bistår nabodistriktet i nord i etterforskningen av saken.

Les flere nyheter her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden